Η Μπαρτσελόνα έχει οφειλές μέχρι το 2025 προς τον Λιονέλ Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι στο MLS, αλλά παραμένει στο προσκήνιο Μπαρτσελόνα, με τον πρόεδρο Ζοάν Λαπόρτα να μιλάει διαρκώς για τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Ο Λαπόρτα εξήγησε για μία ακόμη φορά, ότι η επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα “χάλασε” από τον ίδιο τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αλλά αποκάλυψε επίσης, ότι οι Καταλανοί του οφείλουν ακόμη χρήματα, από τη θητεία του στην ομάδα.

«Ο Μέσι είχε υπογράψει ένα συμφωνητικό με την προηγούμενη διοίκηση σχετικά με την πληρωμή του συμβολαίου του και τις αμοιβές του που είχαν μετατεθεί για αργότερα. Συγκεκριμένα, υπάρχουν εκκρεμότητες προς αυτόν που ολοκληρώνονται το 2025 και πληρώνονται με θρησκευτική ευλάβεια» δήλωσε ο Λαπόρτα και πρόσθεσε: «Είχαμε μια συμφωνία με τη LaLiga, θα αφιερώναμε μέρος των πόρων που διαθέτουμε στον Μέσι. Το κοινοποιήσαμε στον Χόρχε Μέσι (σ.σ. ο πατέρας του Λιονέλ). Εκείνος μου είπε ότι ο Λίο είχε μια πολύ δύσκολη χρονιά στο Παρίσι και ότι ήθελε λιγότερη πίεση. Αν ερχόταν σε μας, θα συνέχιζε να έχει πίεση και κατάλαβα την απόφασή του».

Πηγή: newsit.gr

Recommended For You