Η σύλληψη της Super Κικής

Οι πρώτες δηλώσεις της Super Kiki μέσα από τα κρατητήρια, λίγες ώρες μετά τη σύλληψή της. Μέσα από αναρτήσεις στα social media, η Super Kiki ανέφερε πως η συνέταιρός της δέχθηκε επίθεση από τον πρώην σύντροφο της και όταν η ίδια προσπάθησε να την υπερασπιστεί, κινδύνευσε και εκείνη.

Λίγη ώρα μετά τις 8 το πρωί, η Σούπερ Κική μαζί με δύο ακόμα γυναίκες, οι οποίες κρατήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, πήραν τον δρόμο για την Ευελπίδων.

Η γνωστή influencer προσπάθησε να βοηθήσει τη φίλη της με το όνομα Άντρεα, η οποία -όπως κατήγγειλε- δέχεται συστηματικά κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, οι αρχές συνέλαβαν και εκείνη αλλά και τη συνέταιρό της, ευχαριστώντας με ειρωνική διάθεση τον Εισαγγελέα και την ελληνική δικαιοσύνη που προστατεύουν τις γυναίκες.

Εδώ και μήνες παρενοχλεί ο πρώην σύντροφος της συνεταίρου και φίλης μου, της Αντρέας και εμένα και εκείνη, επειδή τον χώρισε, λόγω του αλκοολισμού του. Πριν λίγες εβδομάδες της έσπασε τη μύτη απ’ το ξύλο και γενικά παλεύουμε μήνες να ξεμπλέξουμε από αυτό! Γι’ αυτό έμενε και σπίτι μου η κοπέλα! Σήμερα λοιπόν 8 το πρωί μπούκαρε στο σπίτι της. Με πήρε τηλ η μικρή, 10 χρόνων κόρη της κλαίγοντας ότι έχει μπει και τις απειλεί! Έφυγα εγώ, πήγα με τις πιτζάμες να τις βρω! Ήρθε καταπάνω μου αυτός να με χτυπήσει, βρίζοντάς με ότι γιατί την υποστηρίζω… Ένας περαστικός ήρθε να μας υποστηρίξει και πιάστηκαν στα χέρια. Το αστείο της υπόθεσης όμως είναι ότι καλέσαμε την αστυνομία να μας βοηθήσει και αντ’ αυτού μας πήραν στο τμήμα για να καταθέσουμε μήνυση για 4η φορά εναντίον του. Και εκείνος είπε ψέμματα ότι εμείς βάλαμε να τον δείρουν και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι η ελληνική δικαιοσύνη μας συλλαμβάνει κανονικά και εμένα και την Αντρέα, αλλά και τη φίλη μου την Αμαλία, στα κρατητήρια! 

Ευχαριστούμε λοιπόν τον εισαγγελέα και το ελληνικό σύστημα που μας προστατεύουν από τις γυναικοκτονίες και από ό, τι άλλο συνεπάγεται. Ο μοναδικός λόγος που τα λέω δημόσια είναι γιατί θα μαθεύονταν έτσι κι αλλιώς και κανείς δεν θα ήξερε γιατί εγώ κρατούμαι! Και λόγω του παρελθόντος μου οι ανθρωποφάγοι θα πουν ότι φταίω!Παλεύουμε τόσο καιρό να υπερασπιστούμε και να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και κατάληξη είναι αυτή. Τουλάχιστον ας βρούμε το δίκιο μας ιντερνετικά και πραγματικά από ό,τι φαίνεται δεν θα το βρούμε [….] Και πες ok, μία μέρα θα κάτσουμε και μετά θα βγούμε! Όμως την ψυχική μας κατάσταση την σκέφτηκε κάποιος; Το ότι αύριο θα τον αφήσουν ελεύθερο και αυτόν και θα έρθει να μας βρει και αυτή τη φορά πιο φορτωμένος από ποτέ! Τότε τι θα κάνει ο Εισαγγελέας; Αν αυτός σκοτώσει κάποια οι εισαγγελείς τι θα έχουν να πουν μετά; Είναι αλκοολικός, είναι από την επήρεια, όλα καλά! Εγώ μετά από τόσα χρόνια να ξανακοιμηθώ στα κρατητήρια γιατί δεν υπάρχει δικαιοσύνη;;;“.

Recommended For You