Η Emily Ratajkowski κατάφερε να κάνει “pull off” δύο φαινομενικά ετερόκλητα μεταξύ τους trends

Υπάρχει κάτι άραγε που δεν μπορεί να καταφέρει η Emily Ratajkowski;

Η Emily Ratajkowski κατάφερε με κάποιο τρόπο να συνδυάσει μεταξύ τους δύο φαινομενικά ετερόκλητες μεταξύ τους τάσεις σε μια απλή εμφάνιση. Σε μία πρόσφατη εμφάνισή της στην Νέα Υόρκη, η Emily Ratajkowski βγήκε στη Νέα Υόρκη φορώντας ένα γιλέκο – κορσέ που θυμίζει την αγαπημένη αισθητική του Bridgerton, αλλά ταυτόχρονα μοιάζει σαν αποτελεί το ένα κομμάτι ενός κομψού three piece κοστουμιού. Και δεν σταμάτησε εκεί. Ολοκλήρωσε το look με ένα φαρδύ χακί παντελόνι απευθείας από την Y2K τάση, ένα ’90s choker μαζί με ένα statement κολιέ και απλά λευκά sneakers.

Emily Ratajkowski

Φωτογραφία: WavyPeter / SplashNews.com

Θα μπορούσε μάλιστα να πει κανείς ότι η Ratajkowski αγκάλιασε την αναγέννηση του peplum αν λάβουμε υπόψη το πως ανοίγει το γιλέκο στο τελείωμά του. Πώς κατάφερε λοιπόν το μοντέλο να ισορροπήσει όλες αυτές τις τάσεις σε μια εμφάνιση χωρίς να κινδυνεύει; Το κόλπο είναι μια απλή, ουδέτερη χρωματική παλέτα και προσοχή στην ισορροπία.

Η Ratajkowski συνδύασε το εφαρμοστό τοπ της με ένα φαρδύ σλιπ, αλλά πήγε τα πράγματα ακόμη παραπέρα κρατώντας τα βαριά αξεσουάρ της πάνω από το γιλέκο και τους καρπούς της ελεύθερους. Και εκεί που ένα ζευγάρι τακούνια θα καθιστούσε το ντύσιμο βαρύ, εκείνη κράτησε τα πράγματα προσγειωμένα με ένα sneakers.

Κρατάμε σημειώσεις!

Πηγή: elle.gr

Recommended For You