Η Kate Hudson ποζάρει τόπλες, απολαμβάνοντας τον πρωινό της καφέ στο Instagram

Γνωρίζουμε πως η Kate Hudson ανήκει στην κατηγορία των gym freaks που παρόλο το φορτωμένο πρόγραμμά τους δεν παραλείπουν ποτέ να κάνουν γυμναστική. Ακόμη και πέρυσι το καλοκαίρι που βρέθηκε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα μιας ταινίας, φρόντισε να ενημερώσει τους ακολούθους της για το αυστηρό πρόγραμμα που ακολουθεί. Η 43χρονή μητέρα τριών παιδιών είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, μοιράζοντας συχνά διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, την βλέπουμε ν’ απολαμβάνει τον πρωινό της καφέ τόπλες. Τα μακριά ατίθασα μαλλιά της καλύπτουν την περιοχή του στήθους, ενώ από κάτω εμφανίζεται ένα ψηλόμεσο εσώρουχο σε μαύρο χρώμα. Μπορεί το ανεπιτήδευτο πρωινό look της να κλέβει τις εντυπώσεις, ωστόσο το μάτι μας πέφτει απευθείας πάνω στο γυμνασμένο της σώμα με τους γραμμωμένους κοιλιακούς και την αδύνατη μέση.

Από τα εκατοντάδες σχόλια, ξεχωρίζει εκείνο του μεγάλου της αδερφού, Oliver Hudson, που γράφει χιουμοριστικά: «Όχι..» και συγκεντρώνει τα περισσότερα likes. Με το κινητό στο ένα χέρι και την κούπα με τον καφέ στο άλλο, η ηθοποιός φαίνεται έτοιμη να αδράξει τη μέρα.

 

Δείτε την φωτογραφία της ηθοποιού:

 

 

[Πηγή]

Recommended For You