Θεσσαλονίκη: Πάρτι στο ΑΠΘ με 1.500 άτομα, ΜΑΤ και «Αύρα» – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάρτι με 1.500 άτομα διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα γρασίδια της Φιλοσοφικής του ΑΠΘ, στη Θεσσαλονίκη, ενώ την ίδια ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν παραταχθεί τόσο εντός όσο και εκτός του campus.

Με το κλίμα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης να παραμένει τεταμένο εξαιτίας των επεισοδίων που σημειώνονται λόγω των εργασιών στο πρώην «Στέκι στο Βιολογικό», δυνάμεις της ΕΛΑΣ παρατάχθηκαν από νωρίς το βράδυ της Παρασκευής περιμετρικά του ΑΠΘ, ενώ σε ετοιμότητα ήταν και το υδροφόρο όχημα «Αύρα».

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατούσε αποτελεί το γεγονός ότι διμοιρίες των ΜΑΤ και αστυνομικοί της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ» διενεργούσαν ελέγχους ταυτότητας τόσο έξω από το campus και συγκεκριμένα στην Εθνικής Αμύνης, όσο και κατά την είσοδο ατόμων στο πάρτι στην πλαϊνή είσοδο της Σχολής Θετικών Επιστημών. Την ίδια στιγμή στη Φιλοσοφική περισσότερα από 1.500 άτομα διασκέδαζαν σε ξέφρενους ρυθμούς, υπό τους ήχους του DJ που βρισκόταν στην είσοδο της Σχολής.

Παράλληλα, διμοιρίες των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια του πάρτι παρατάχθηκαν μπροστά στη Σχολή Θετικών Επιστημών (ΣΘΕ) καθώς και στον δρόμο που οδηγεί προς την Κτηνιατρική Σχολή, υπό τον φόβο επεισοδίων λόγω των εργασιών για την κατασκευή της βιβλιοθήκης.

Δείτε τις εικόνες της ιστοσελίδας thesstoday

πάρτι ΑΠΘ ΜΑΤπάρτι ΑΠΘ ΜΑΤ

Recommended For You