Ιωάννα Γεωργακοπούλου: Η νικήτρια του «The Voice» ποζάρει γυμνή για καλό σκοπό (pic)

H νικήτρια του «The Voice», Ιωάννα Γεωργακοπούλου, πόζαρε γυμνή για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου πόζαρε γυμνή για το περιοδικό «Down Town», το οποίο κάθε χρόνο την πρώτη Δεκεμβρίου κάνει τέτοιο κόνσεπτ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

«Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS, 1η Δεκεμβρίου, φωτογραφήθηκα και εγώ για τις ανάγκες του 16ου Naked Issue του @downtownmaggr στον αγώνα εξάλειψης του ιού και του κοινωνικού στίγματος.

Η πρόληψη είναι το παν, ενημερώσου άμεσα!», έγραψε στη λεζάντα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Η τραγουδίστρια που κατέκτησε την κορυφή στο περσινό «Τhe Voice» ήταν στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

Η ίδια είναι κόρη ηθοποιών, της Μαρίας Κατσιαδάκη και του Λάζαρου Γεωργακόπουλου, τον οποίο μάλιστα γνωρίζουμε με τη συμμετοχή του σε γνωστές σειρές, όπως ο «Σασμός».

Η Ιωάννα είναι ευαισθητοποιημένη με τέτοιου είδους κοινωνικά θέματα, καθώς και η ίδια έχει μοιραστεί την προσωπική της ιστορία σχετικά με την ασθένεια που πάσχει.

Η νόσος του Στάργκαρντ

Η Ιωάννα πάσχει από τη νόσο του Στάργκαρντ (Stargardt ή Stargardt’s), η οποία αποτελεί την πιο συχνή μορφή κληρονομικής δυστροφίας και εκφύλισης της ωχράς κηλίδας του ματιού.

Τυφλά σημεία, θολερότητα, απώλεια της αντίληψης του βάθους, μειωμένη αντίληψη των χρωμάτων και δυσκολία προσαρμογής σε χαμηλό φωτισμό είναι μερικά από τα συμπτώματα που περιγράφουν οι ασθενείς της νόσου του Στάργκαρντ.

H ίδια μίλησε για το πόσο την τρόμαξε η ασθένειά της στην αρχή αλλά και για το ότι το πρόβλημα με την όρασή της, δεν την εμπόδισε να ασχοληθεί με το τραγούδι, το οποίο λατρεύει.

«Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός φοβήθηκα γιατί προκαλεί δυσκολίες στην καθημερινότητα.

Ωστόσο, καθώς περνάνε τα χρόνια, μαθαίνεις και τις συνηθίζεις και τις ξεπερνάς και έτσι ζεις με αυτό.

Αν και μου συμβαίνουν όλα αυτά στη ζωή μου νιώθω πάρα πολύ τυχερή, γιατί δεν με εμποδίζουν να κάνω αυτό που πραγματικά αγαπάω, που είναι η μουσική και το τραγούδι», είχε πει η ίδια.

 

πηγή: mynews.gr

Recommended For You