Ιωνικός: Ο Λιθόπουλος θα αντικαταστήσει τον Σταμούλη

Ο Γιώργος Λιθόπουλος θα είναι ο αντικαταστάτης του Αλέξανδρου Σταμούλη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Οι Νικαιώτες προχώρησαν στην πρόσληψη του Έλληνα γυμναστή, ο οποίος θα μπει άμεσα στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον γυμναστή Γιώργο Λιθόπουλο, ο οποίος έρχεται να συμπληρώσει το τεχνικό τιμ, μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Σταμούλη, που πλέον προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό.

Η ΚΑΕ Ιωνικός θέλει πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσει τη διοίκηση της Ν.Ε. Μεγαρίδας και ιδιαίτερα τον προπονητή Γιώργο Μάνταλο, για την παραχώρηση του γυμναστή, Γιώργου Λιθόπουλου, στην ομάδας μας.

Το βιογραφικό τού Γιώργου Λιθούπολου

Ο Γιώργος Λιθόπουλος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, με πρώτη ειδικότητα Μπάσκετ και δεύτερη ειδικότητα Βάρη. Έχει πολύχρονη εμπειρία σε αναπτυξιακά προγράμματα, summer camp κι ατομικές προπονήσεις ενδυνάμωσης κι αποκατάστασης.

Έχει δουλέψει ως εξειδικευμένος γυμναστής, στο πλέον υψηλό επίπεδο με τις ομάδες: Φενέρμπαχτσε (γυναικείο τμήμα), CSM Ταργκοβίτσε, Ένεργκια Ροβινάρι, Μπαλκάν Μπότεβγκραντ, Πανιώνιο (γυναικείο τμήμα), Αγία Παρασκευή, Παγκράτι, Χολαργό, Κολοσσό Ρόδου, Τρίτωνα, Ν.Ε. Μεγαρίδας, καθώς και την Εθνική Γυναικών.

Γιώργο, καλώς ήλθες στην οικογένεια του Ιωνικού».

Πηγή: novasports.gr

Recommended For You