“Καλοκαίρι στην πόλη μου 2022” από τον Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη

Πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά που φοιτούν στην πρώτη έως και έκτη τάξη του δημοτικού σχολείου υλοποιεί ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη.

Το πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για μαθητές δημοτικού θα υλοποιηθεί σε δυο περιόδους και θα φιλοξενήσει μέχρι 150 παιδιά σε κάθε περίοδο: 27 Ιουνίου – 8 Ιουλίου (Α΄ Περίοδος) , 11 – 22 Ιουλίου (Β΄ Περίοδος). Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στους χώρους του Δημοτικού Γυμναστηρίου “Πλάτων”, του Πολιτιστικού Πολυχώρου “Μάνος Λοΐζος” και του 6ου Γυμνασίου Νίκαιας. Η προσέλευση των παιδιών είναι στις  7.30 π.μ. και η αναχώρησή τους στις 3.30 μ.μ. Τα παιδιά θα χωριστούν σε ομάδες των 10-15 ατόμων, σε κάθε περίοδο.

 

καλοκαίρι στην πόλη μου 2022

 

Ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει: “Με στόχο τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη διοργανώνει το πρόγραμμα “Καλοκαίρι στην πόλη μου”, προσαρμοσμένο σε κάθε ηλικία και σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα των παιδιών. Την υλοποίησή του έχει αναλάβει το έμπειρο προσωπικό των Διευθύνσεων Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδείας που απαρτίζεται από γυμναστές, μουσικούς, ζωγράφους και εικαστικούς. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες αναπτύσσοντας τις κινητικές και κοινωνικές δεξιότητές τους”

Οι αιτήσεις (έντυπο αίτησης και έντυπο συγκατάθεσης για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου) μαζί με τα δικαιολογητικά των ενδιαφερόμενων, θα υποβάλλονται και για τις δύο περιόδους στο Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης (Κέντρο Πολιτισμού, Αχιλλέως 15, Νίκαια), με τηλέφωνα επικοινωνίας τα 210 4919947 210 4911257, από 30 Mαϊου έως τις 4 Ιουνίου (από τις 8 π.μ. έως τις 5 μ.μ και Σάββατο 9 π.μ-1 μ.μ.)

{https://www.athinorama.gr/}

Recommended For You