Κανέλλος Τούντας: Υπηρεσία Πολιτικής (Α)προστασίας και……ο Πέρα βρέχει!!!!

Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση του Υποψήφιου Δήμαρχου Κανέλλου Τούντα για τον δήμο Νίκαιας – Ρέντη αναφερόμενος στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας:

Την ώρα που η Υπηρεσια Πρασίνου είχε ήδη σταματήσει το κλάδεμα των δέντρων και μάλιστα λογικά σκεπτόμενη αφού υπήρχε διαρκής ενημέρωση για την επερχόμενη καταιγίδα, τα αντανακλαστικά της Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και του ημέτερου του Δημάρχου, Αντιδημάρχου Καθαριότητας, ….. λιάζονται και τα κλαδιά παραμένουν εδώ και 3 ημέρες χύδην στους δρόμους της Νίκαιας.
Την ώρα που Δημότες καθαρίζουν Φρεάτυα και απομακρύνουν κλαδιά από τους δρόμους, ο Γ Ιωακειμίδης και οι συν αυτώ της Πολιτικής Προστασίας και της Καθαριότητας προετοιμάζονται μάλλον για το χιόνι του επόμενου μήνα ή του επόμενου χειμώνα. Αλλά ο Βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται!
Η βροχή δεν τους αγγίζει. Η Πόλη δεν τους αγγίζει.
Πόλη ανοχύρωτη από ένα Δήμαρχο του ….. πέρα βρέχει. Μόνο για εγκαίνια, φύκια και μεταξωτές κορδέλες στα εγκαίνια άλλων! Γιατί εδώ ούτε τα βασικά δεν υπάρχουν για την καθημερινότητα των Δημοτών, τα μεγάλα εργα στολίδια μακέτες Ιωακειμίδη – τα υποσχόμενα κάθε φορά για την επόμενη τετραετία – μας μάραναν.
Πολιτική ανυπευθυνότητα και Δυστυχώς Πολιτική (Α)προστασία. Η Πόλη δε χρειάζεται πια, απλά αλλαγή !!!! Απαιτεί Απαλλαγή! Οι εκλογές είναι κοντά…

Recommended For You