Γιώργος Καρατζαφέρης για Κυριάκο Βελόπουλο: «Τον πήρα από το ΠΑΣΟΚ»

Επανεμφάνιση έκανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ιδρυτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑ.Ο.Σ.), κόμμα που δεν μετέχει σε εκλογές εδώ και αρκετά χρόνια, ο οποίος βρήκε φιλόξενη τηλεοπτική στέγη στο στούντιο του ΣΚΑΪ ώστε να κάνει τον πολιτικό του σχολιασμό.

Ο κ. Καρατζαφέρης προσεκλήθη στην εκπομπή «Σήμερα» των Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλου, την Τρίτη. Εκτός από το να περιγράψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον «πιο άρτιο πολιτικό του αιώνα μας», αποκάλυψε και ένα μυστικό για τον Κυριάκο Βελόπουλο, τον τρόπον τινά καταπατητή του διαμερίσματος που ο κ. Καρατζαφέρης είχε στην περίφημη «δεξιά πολυκατοικία».

Όπως μεταδίδει δημοσίευμα στο protagon.gr σε ένα σημείο της συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ και σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να χάσει ψήφους η ΝΔ από την Ελληνική Λύση, ο κ. Καρατζαφέρης αποκάλυψε: «Ο κ. Βελόπουλος δεν είναι από δεξιά. Τον πήρα από το ΠΑΣΟΚ το 1996 για να τον φέρω στον (Μιλτιάδη) Εβερτ και μου λέει “αυτός είναι φανατικός πασοκτζής”. Δεν είναι κακό αυτό», προσέθεσε ο κ. Καρατζαφέρης.

«Ο Μητσοτάκης έχει ανέβει πολύ ψηλά, στην Ευρώπη συνωθούνται για μια χειραψία μαζί του», ανέφερε ο Γ. Καρατζαφέρης που προέβλεψε ότι «θα εκλεγεί ούτως ή άλλως, θα είναι πρωθυπουργός το καλοκαίρι».

Οι δηλώσεις του κ. Καρατζαφέρη έρχονται στον απόηχο του αποκλειστικού δημοσιεύματος του iEidiseis.gr ότι «ψήνεται» να κατέβει στις προσεχείς εκλογές, με το ερώτημα «με ποιον» ωστόσο να παραμένει ανοιχτό αν και έδειξε την προτίμησή του σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα στο efsyn.gr.

Recommended For You