Κατερίνα Δαλάκα: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τα όσα συνέβησαν στο Survivor All Star

Η Κατερίνα Δαλάκα επιβεβαίωσε και επίσημα πλέον ότι βρίσκεται εκτός Survivor All Star, καθώς έκανε την πρώτη της ανάρτηση με φωτογραφία στο Instagram, στοιχείο που υποδηλώνει ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στους στίβους μάχης.

Έτσι, το ταξίδι του Survivor τελείωσε άδοξα για ένα από τα μεγάλα φαβορί, μετά τα όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα στο παιχνίδι με πρωταγωνίστριες την ίδια και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Παραμένει άγνωστο τι ακριβώς θα συμβεί με τις δυο παίκτριες μετά τις πληροφορίες που τις ήθελαν να πιάστηκαν με κινητό, η Κατερίνα Δαλάκα έκανε μία ανάρτηση γεμάτη νόημα γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Έπειτα από 36 ημέρες .. έπιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινητό στα χέρια μου

Όμως εκτός από την «αιχμηρή» της ανάρτησή μετά την επεισοδιακή αποβολή της, η Κατερίνα Δαλάκα έκανε unfollow δύο άτομα από το προφίλ της στο Instagram, τον πρώην συμπαίκτης της Σταθη Σχιζα και τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κι οποίο τυχαίνει να είναι πολύ καλοί φίλοι του Νίκου Μπάρτζη, που ήταν αυτός που αποκαλυψε οτι είδε εκείνη και την Ασημίνα με κινητό και που ήταν κι ο λογος της αποβολής τους απ το παιχνίδι.

Όλοι περίμεναν το πολυπόθητο ραντεβού του Ατζούν Ιλιτζαλί, στον Άγιο Δομίνικο, με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Όπως έχει αποκαλύψει ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό Μας», την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου ο Τούρκος παραγωγός θα έκανε το κρίσιμο ραντεβού μαζί τους προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Μάλιστα ειπώθηκε απο τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ οτι: «Η Ασημίνα Χατζηανδρέου επιμένει ότι δεν έκανε χρήση κινητού, το ότι μπορεί να έπιασε το κινητό δεν σημαίνει ότι έκανε και χρήση αυτού. Όπως είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η αρχική πρόταση του Ατζούν ήταν να μην αποβληθούν από το παιχνίδι, αλλά να μην φάνε 5 έπαθλα. Αυτό απορρίφθηκε από 5 παίκτες της μπλε ομάδας. Εγώ δεν το γνωρίζω αυτό το ρεπορτάζ, αλλά γνωρίζω ότι ερευνήθηκαν τα πάντα, όλα τα στοιχεία και θεωρήθηκε ψέμα».

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, στήθηκε μια άτυπη ψηφοφορία μεταξύ των παικτών για να διαπιστωθεί αν η πλειοψηφία από τις δύο ομάδες συμφωνεί με μία ενδεχόμενη επιστροφή της Ασημίνας και της Κατερίνας. Οι περισσότεροι απάντησαν αρνητικά ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που απείλησαν ότι θα αποχωρήσουν, εάν συμβεί κάτι τέτοιο.

Όσον αφορά στην Ασημίνα; Και στη δική της περίπτωση, όσο περνούν οι ημέρες και μετά τις εξελίξεις με την Κατερίνα, μία ενδεχόμενη επιστροφή φαντάζει ανέφικτο να συμβεί.

Σε κάθε περίπτωση, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα θα πουν οι δύο γυναίκες στις πρώτες τους συνεντεύξεις!

Recommended For You