Κατερίνα Μπιλάλη: «Μου ζήτησε ο Πέτρος Φιλιππίδης να πάμε στο ξενοδοχείο του, δεν πήγα και δεν πήρα τον ρόλο»

Η Κατερίνα Μπιλάλη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καραλή και την εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε και για την σύντομη επαφή που είχε στο παρελθόν με τον συνάδελφο της, Πέτρο Φιλιππίδη με αφορμή έναν ρόλο τον οποίο και ουδέποτε πήρε η ίδια.

Η Κατερίνα Μπιλάλη λοιπόν, λίγες μέρες μετά την δικαστική απόφαση που έκρινε τον Πέτρο Φιλιππίδη αθώο για τον βιασμό και ένοχο για τις δύο απόπειρες βιασμού, προέβη στην αποκάλυψη μίας άγνωστης ιστορίας ανάμεσα σε εκείνη και τον γνωστό ηθοποιό, όπως και στο επίμονο φλερτ του ίδιου προς εκείνη.

Παρακάτω παρατίθενται ορισμένα αποσπάσματα της εν λόγω συνέντευξης:

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, σας είχε προτείνει κάποιον ρόλο και αρνηθήκατε. Θα μας αναφέρετε το περιστατικό

«Με είχε δει σε μια παράσταση και μου ζήτησε το τηλέφωνό μου για να συνεργαστούμε. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου ζητούσε να βρεθούμε σε μπαρ. Δεν πήγαινα. Κάποια στιγμή, και ενώ αυτός ήταν Θεσσαλονίκη κι εγώ Λάρισα σε περιοδεία, μου ζήτησε να έρθει με το αυτοκίνητο ως τη Λάρισα να με πάρει και να πάμε στο ξενοδοχείο του στη Θεσσαλονίκη. Δεν πήγα, δεν πήρα τον ρόλο. Το καλύτερο ήταν που έλεγε σε κοινούς μας γνωστούς ότι είμαι τρελή και ότι τον έπαιρνα εγώ τηλέφωνο συνέχεια για τον ρόλο και γι’ αυτό δεν συνεργαστήκαμε».

Σχετικά με την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος, πως το σχολιάζετε;

«Έχουμε την κοινωνία και το σύστημα που μας αξίζει. Τους βιαστές, τους παιδεραστές, τους κακοποιητές τούς γεννά και τους θρέφει το ίδιο το σύστημα που τους νταντεύει. Είμαι τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας. Πιστεύω στην ουτοπία. Και ευτυχώς είμαστε πολλοί. Απόδειξη αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή με τους καλλιτέχνες και την τεράστια κινητοποίηση, μέσω καταλήψεων και μαζικών διαδηλώσεων και διαμαρτυριών, απέναντι στην κατάφωρη αδικία να μας τσουβαλιάσουν όλους μαζί και να μας πετάξουν στο μηδέν, υποβαθμίζοντας και υποτιμώντας τις σπουδές μας».

NDP photo
Κατερίνα Μπιλάλη

Recommended For You