ΚΚΕ: Εκδηλώσεις τα 78 χρόνια από την απελευθέρωση των Φερών και του Διδυμοτείχου

από προηγούμενη εκδήλωση


Η Τομεακή Επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ, σε συνεργασία με τα Παραρτήματα Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου-Ορεστιάδας της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ), με αφορμή τα 78 χρόνια από την απελευθέρωση των Φερών και του Διδυμοτείχου από τους Ναζί κατακτητές, διοργανώνει τις ακόλουθες πολιτικές εκδηλώσεις:

  • Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 7:30μ.μ. στην κεντρική πλατεία των Φερών θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Σταύρο Μπάζα, μέλος της Ε.Π. Αν. Μακεδονίας-Θράκης του ΚΚΕ. Θα προηγηθεί χαιρετισμός από τον Τριαντάφυλλο Φωτιάδη, αντιπλοίαρχο ε.α και στέλεχος του ΚΚΕ. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης Φερών από το ΚΚΕ, την ΚΝΕ και το Παράρτημα Αλεξανδρούπολης της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.
  • Δευτέρα 29 Αυγούστου και ώρα 7:30μ.μ. στο μνημείο για την απελευθέρωση του Διδυμοτείχου (1ο χλμ Διδυμοτείχου – Ελληνοχωρίου) θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Σταμάτη Γκατζίδη, πρόεδρο του Παραρτήματος Διδυμοτείχου-Ορεστιάδας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και στέλεχος του ΚΚΕ. Θα προηγηθεί χαιρετισμός από τον Τριαντάφυλλο Φωτιάδη, αντιπλοίαρχο ε.α. και στέλεχος του ΚΚΕ. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων από το ΚΚΕ, την ΚΝΕ και το Παράρτημα Διδυμοτείχου-Ορεστιάδας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.
  • Κυριακή 4 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί ιστορικός περίπατος στην πόλη της Διδυμοτείχου από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

[Πηγή]

Recommended For You