Κολοσσός – Ιωνικός: Η επιτροπή δεοντολογίας κάλεσε τους εμπλεκόμενους για κατάθεση

Κλήσεις σε όλους τους εμπλεκόμενους στο ματς Κολοσσός – Ιωνικός από την επιτροπή δεοντολογίας προκειμένου να καταθέσουν. Δευτέρα 30 Γενάρη η διαδικασία.

Το απόγευμα της Παρασκευής (20/1) συνεδρίασε η επιτροπή δεοντολογίας της ΕΟΚ, προκειμένου να επισπεύσει τις διαδικασίες έρευνας αναφορικά με την αναμέτρηση Κολοσσός – Ιωνικός.

Ήδη ο φάκελος του αγώνα βρίσκεται στο γραφείο του Εισαγγελέα, αλλά και στα ΕΠΑΘΛΑ (Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας), προκειμένου να δημιουργηθεί ένας «χάρτης» της υπόθεσης και να καταρτιστεί μία λίστα με τα άτομα που θα πρέπει να κληθούν για να παραδώσουν στοιχεία και να προχωρήσουν σε διευκρινήσεις. Η επιτροπή δεοντολογίας έχει καλέσει ήδη όλους τους εμπλεκόμενους για να καταθέσουν την Δευτέρα που έρχεται στις 30 Γενάρη.

Ο Κολοσσός επικράτησε με το εντυπωσιακό 89-48 του Ιωνικού, ο οποίος σούταρε με 2/18 τρίποντα στο ματς και είχε 20/53 εντός παιδιάς. Μετά το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου η διαφορά ήταν στο +30 (63-33) υπέρ της ομάδας από τη Ρόδο.

Το line στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες ξεκίνησε στο 10.5, τελικά πήγε 28.5, ενώ στο μεσοδιάστημα είχε αποσυρθεί το ματς απο τις περισσότερες εταιρίες στην Ελλάδα και δεν μπορούσε να ποντάρει κάποιος

Πηγή: gazzetta.gr

Recommended For You