Η κοπή της πίτας του Συνδυασμού “Δημοκρατική Συνεργασία για τη Νίκαια και τον Αγ. Ι. Ρέντη”

Με μεγάλη επιτυχία και την συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14/1/2023 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδυασμού «Δημοκρατική Συνεργασία για τη Νίκαια και τον Αγ.Ι.Ρέντη» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας.

Την εκδήλωση έντυσαν μουσικά οι χαρούμενες φωνές της παιδικής χορωδίας της ΧΑΝ Νίκαιας υπό την καθοδήγηση του κου Ανδρέα Πριονά.

Την εκδήλωση και τον επικεφαλής του Συνδυασμού Επ. Καθηγητή του Τμήματος Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κο Τούντα προλόγισε ο Καθηγητής Χρηματοοικονομικής και μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς κος Νικόλαος Κουρογένης, υπογραμμίζοντας το ήθος καθώς και τις Ακαδημαϊκές και Αυτοδιοικητικές γνώσεις του συναδέλφου του Επ. Καθηγητή κου Τούντα.

Από τον Ακαδημαϊκό χώρο , παρέστησαν στην εκδήλωση, ο Καθηγητής και π. Αντιπρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κος Σ. Ζωγραφάκης , ο  Καθηγητής και Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κος Κ. Τσιμπούκας, ο Αν. Καθηγητής και Πρόεδρος του τμήματος Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κος Δ. Σακάς, ο Αν. Καθηγητής του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κος Γ. Γεωργακόπουλος, ο Καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Τομεάρχης Οικονομίας του ΜΕΡΑ25 κος Ι. Λεβεντίδης.

Ο κος Τούντας παρουσίασε τις θέσεις, το πρόγραμμα και το ξεκάθαρο όραμα και πλάνο του Συνδυασμού ώστε να βγει ο Δήμος από το τέλμα στον οποίο έχει περιέλθει όπως είπε και να μετατραπεί σε Δήμο αντάξιο των προσδοκιών των δημοτών του.

Κατήγγειλε δε, όπως συνέχισε να λέει με τεκμηριωμένα επιχειρήματα τις ελλείψεις, τις παραλείψεις, τις αστοχίες και την προφανή ανεπάρκεια της τωρινής διοίκησης η οποία επαναπαυόμενη στις δάφνες της, αντιμετωπίζει με αλαζονεία και αδιαφορία τις εξόφθαλμες ανάγκες των δύο Δημοτικών Ενοτήτων της Νίκαιας και του Α.Ι. Ρέντη.

Εκ μέρους του κοινοβουλίου από την Β’ Πειραιά, παρέστησαν εκπρόσωποι των βουλευτών της Ν.Δ. κκ Μαρκόπουλου και Τραγάκης του  ΣΥΡΙΖΑ κας Κασιμάτη και κου Αλεξιάδη, ενώ παραβρέθηκε ο πολιτευτής ΝΔ κος Μιχάλης Λιβανός, ο κος Δρακούλης Βρεττάκος επικεφαλής θεματικού τομέα Εσωτερικών ΝΔ και εκπροσωπώντας τον πολιτευτή ΝΔ κο Γεώργιο Βρεττάκο, επίσης παραβρέθηκαν η κα Λίλιαν Ηλιοπούλου Συντονίστρια Ομάδας Εργασίας Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στη Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων ΝΔ και Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ., ο κος Στάθης Γουνάκης Συντονιστής Περιφέρειας Δυτικής Αττικής της ΝΔ και οι κκ Χ. Σαλαλές, Λ. Αθανασιάδης και Σ. Κατσίβελας, Δ. Διαμαντίδης από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και ο κος Μανώλης Χατζηδάκης Πρόεδρος στον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσωπικού Ασφαλείας ΕΛ.ΤΑ.

Επιστολή απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κος Ν. Ανδρουλάκης στην οποία ανέφερε ότι λόγω προγραμματισμένων υποχρεώσεων δε θα μπορούσε να παρευρεθεί  στην εκδήλωση.

Επίσης, λόγω προβλημάτων Υγείας δεν παρέστησαν αλλά χαιρέτησαν την εκδήλωση μας οι π. Βουλευτές και Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ κκ Γ. Νιώτης και Ι. Διαμαντίδης και ο π. Δήμαρχος Νίκαιας Β. Τράπαλης.

Από την Περιφέρεια Αττικής παραβρέθηκαν, ο τέως Περιφερειάρχης Αττικής και νυν επικεφαλής παράταξης στην Περιφέρεια Αττικής κος Ιωάννης Σγουρός, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Ευγενία Μπαρμπαγιάννη εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής κο Πατούλη, ο περιφερειακός Σύμβουλος και τ. Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς και Νήσων κος Δημήτρης Κατσικάρης, ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς και Νήσων κος Χατζηπέρος Παναγιώτης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Νίκος Παπαγεωργίου.

Παραβρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Κορυδαλλού κος Σ. Βαγενάς, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κορυδαλλού κος Ι. Διάκος, η Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος κα Τζένη Γεωργαντζέλη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της παράταξης «Κόντρα στο Ρεύμα» κος Γεώργιος Αγγελίνας,  ο π. γενικός γραμματέας του Σωματείου των Εργαζομένων κος Δημήτρης Τσιχλάκης, ο πρώην αντιδήμαρχος Νίκαιας κος Μάκης Σταυρίδης, και ο π. Δημοτικός Σύμβουλος Νίκαιας κος Ν. Μονέος.

Παρευρέθησαν επίσης μέλη του Συνδυασμού και πλήθος απλού κόσμου ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Δημοτικής Παράταξης για ευχές δίδοντας παράλληλα το έναυσμα για την αλλαγή στον Δήμο μας.

Ο επικεφαλής Κανέλλος (Άκης) Τούντας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ευάγγελος Βότσης, Αντώνης Λιντζέρης, Νικόλαος Μπακιρτζής, Ελευθέριος Χαραμής και όλα τα μέλη του Συνδυασμού, ευχαρίστησαν όλους θερμά για την παρουσία τους και τους κάλεσε να δώσουν όλοι τον αγώνα, για να δουν την πόλη της Νίκαιας και του Αγ.Ι.Ρέντη όπως τις έχουν ονειρευτεί.

Recommended For You