Κούγιας για Δασκαλάκη: «Σε έναν καβγά χειροδίκησε και σε βάρος της Πισπιρίγκου» -Τι είπε για το «κλαρινογαμπρός»

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε σχετικά με την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, στην δίκη για την δολοφονία της Τζωρτζίνας, για την οποία κατηγορείται η μητέρα της και εν διαστάσει σύζυγος του.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια τον συνήγορο της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, ο πατέρας των τριών κοριτσιών Μάνος Δασκαλάκης «είπε 3 διαφορετικές εκδοχές, ενώ δεν είπε κάτι για τον θάνατο της Μαρίας- Ελένης».

«Είπε ότι σκότωσε την Ίριδα για να μην φύγει από την Πάτρα η κατηγορούμενη για να πάει στην Αθήνα για δύο μήνες, για θεραπείες που απαιτούνταν για την Τζωρτζίνα», προσέθεσε ο κ. Κούγιας.

Αναφερόμενος στην εξέταση του Μάνου Δασκαλάκη από τον ίδιο, στο πλαίσιο της ακροαματικής διαδικασίας, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, είπε πως ο εν διαστάσει σύζυγος της ανέφερε πως «η κατηγορούμενη είπε ότι ήταν άρρωστη συναισθηματικά μαζί του και όλα έγιναν μία για να τον κρατήσει κοντά της και να μην φύγει.

Ο κ. Δασκαλάκης είπε ότι έγινε ένας καβγάς και όλοι νομίζαμε ότι έγινε καβγάς μεταξύ τους, αλλά είπε ότι ο καβγάς έγινε επειδή τον απάτησε η κ. Πισπιρίγκου και μάλιστα με φίλο του.

Εκεί ήρθε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση γιατί ενώ έλεγε ότι σκότωσε τα παιδιά για να τον φέρει πίσω και για να τον κρατήσει στην ζωή της, είπε ότι η κ. Πισπιρίγκου είχε σχέση με άλλον άνδρα, ενώ αργότερα, που έχασε την ροή του λόγου του, είπε ότι είχε και άλλη σχέση η κατηγορούμενη, με άνδρα το όνομα του οποίου δεν είπε. Στον καβγά αυτόν χειροδίκησε και σε βάρος της».

«Αφού τον άφησα να λέει ότι η κατηγορούμενη ήταν εμμονική μαζί του, παρουσίασα στο δικαστήριο, από έρευνα που κάναμε με τους συνεργάτες μου, ερωτικές επιστολές και μηνύματα που βρήκαμε από το 2019 και μέχρι και λίγες ώρες πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα, που εκείνος έλεγε ότι την λατρεύει, ότι δεν μπορεί να μην την έχει στην ζωή της. Όταν ρωτήθηκε, στην κατάθεση του είπε ότι υποκρινόταν και ότι ήθελε να την κάνει να νιώθει ωραία», είπε ο δικηγόρος.

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, αφού είχαν πεθάνει τα παιδιά τους, «της έστελνε ερωτικά μηνύματα και της ζητούσε να φοράει συγκεκριμένα εσώρουχα που του αρέσουν και εκείνη του έλεγε να σταματήσει και ότι θα έπρεπε να ντρέπεται», ενώ κατέληξε λέγοντας ότι «δεν είναι σημαντική η κατάθεση του κ. Δασκαλάκη».

Σε ότι αφορά τον χαρακτηρισμό του, ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είναι «κλαρινογαμπρός», ο ποινικολόγος είπε πως «επειδή ήξερα τις καταθέσεις του και είδα τον τρόπο που λειτουργούσε, χρησιμοποίησα μια φράση που χρησιμοποιούμε στις λαϊκές γειτονιές, το είπα αστειευόμενος».

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως στην κατάθεση του ενώπιον του δικαστηρίου, ο Μάνος Δασκαλάκης, είπε ότι «όταν ήταν η Τζωρτζίνα και η Μαρία Ελένη (σημ: Μαλένα) εν ζωή, το ζευγάρι και η οικογένεια ζούσε ευτυχισμένο. Όταν του είπα, τότε για ποιον λόγο να σκοτώσει την Μαλένα η κατηγορούμενη, δεν απάντησε και είπε ότι θα απαντήσει σε άλλο δικαστήριο».

Πηγή: dikaiologitika.gr

Recommended For You