Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ο καταδικασθείς ηθοποιός για απόπειρες βιασμού είχε πει on air ότι δεν είμαι ηθοποιός

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ όντας καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” χθες 15/02 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ξεκίνημά της στον χώρο της υποκριτικής, στην έντονη αμφισβήτηση που δέχθηκε από συνάδελφό της, αλλά και στις δυσκολίες που καλείται να ξεπεράσει όποιος θέλει να ασχοληθεί με το επάγγελμα.

“Στα πρώτα σου βήματα μπορείς να κάνεις αυτό που αγαπάς αλλά ακόμα δεν έχεις πάει να το κάνεις επαγγελματικά. Ήσουν στη σχολή μια καλή μαθήτρια και… τσουπ! Πληρώνεσαι, πρέπει να μιλάς με το κανάλι, πρέπει να μιλάς με τη σκηνοθέτη σου, με τη σεναριογράφο και σε έβλεπαν όλοι. Θέλω να πω πως για μένα αυτό ήταν πολύ μεγάλο και παρόλο που ήμουν μια σοβαρή κοπέλα, με τις σπουδές και τις τρέλες μου και μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, έπρεπε να έχω μια άλλη συμπεριφορά. Είναι δύσκολο αυτό το πράγμα, παιδιά”, τόνισε και πρόσθεσε:

“Για αυτό λέμε στα παιδιά που βγαίνουν από τα reality και τα παιχνίδια ότι δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά εύκολα. Όλα τα μάτια είναι πάνω σου. Ο καταδικασθείς ηθοποιός για κακοποιήσεις και απόπειρες βιασμού είχε βγει on air και είχε πει για μένα “αυτό το κορίτσι δεν είναι ηθοποιός, παίζει λες και τη σημαδεύουν από τις κουίντες με το πιστόλι”.

Recommended For You