Κύπρος: Εντατικοποιούνται οι δράσεις της ΑΔΕ Αμμοχώστου

Εντατικοποιούνται οι δράσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου με στόχο την ασφάλεια του κοινού ενόψει της κορύφωσης των εορτών του Πάσχα με την Ανάσταση που θα πραγματοποιηθεί απόψε 23 Απριλίου τα μεσάνυκτα.

Όπως ανέφερε ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «η ΑΔΕ με την κορύφωση των εορτών του Πάσχα  εντατικοποιεί  τις δράσεις της με προτεραιότητα την ασφάλεια του κοινού. Απευθύνεται έκκληση προς τους γονείς να ασκούν τον απαιτούμενο έλεγχο στα παιδιά τους, ούτως ώστε να μείνουν μακριά από επικίνδυνες συνήθειες, όπως είναι οι κροτίδες και  τα πυροτεχνήματα. τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα θλιβερές συνέπειες για τη σωματική ακεραιότητα όσων τα χρησιμοποιούν, καθώς και άλλων προσώπων που βρίσκονται μαζί τους».

Πρόσθεσε ότι η ΑΔΕ Αμμοχώστου «βρίσκεται σε εγρήγορση και στενή συνεργασία με τις κοινοτικές και Δημοτικές Αρχές προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια τόσο των ατόμων που εμπλέκονται στο άναμμα της λαμπρατζιάς, όσο και των κατοίκων. Για το λόγο αυτό θα υπάρχει έντονη παρουσία της Αστυνομίας σε χώρους όπου παρατηρείται αυξημένη δραστηριότητα».

Παράλληλα, συνέχισε «έχουν εντατικοποιηθεί οι αστυνομικές περίπολοι, κυρίως έξω από τους Ιερούς Ναούς, με αποκορύφωμα την αποψινή γιορτή της Ανάστασης, δηλαδή του Καλού Λόγου».

Επιπρόσθετα ανέφερε ο κ. Θεοδούλου «λαμβάνονται αυξημένα μέτρα όσον αφορά θέματα που αφορούν στην πρόληψη αδικημάτων κατά περιουσίας, όπως διαρρήξεις και κλοπές».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Recommended For You