Μάνδρα: «Γάζωσαν» δύο σπίτια με καλάσνικοφ

Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν 13 κάλυκες από καλάσνικοφ και έναν από 9αρι πιστόλι, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Eπεισόδιο με πυροβολισμούς από καλάσνικοφ σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στη Μάνδρα Αττικής (σ.σ. η αρχική ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι το περιστατικό κατεγράφη στην Ελευσίνα).

Σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες έριξαν περισσότερες από 10 σφαίρες σε σπίτι στην οδό Παγκάλου (οδός με την ίδια ονομασία υπάρχει και στην Ελευσίνα) που ανήκει σε μια 29χρονη. Από τους πυροβολισμούς επικράτησε αναστάτωση στην γειτονιά ενώ όπως διαπιστώθηκε προκλήθηκαν φθορές και σε ένα ακόμα σπίτι.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν 13 κάλυκες από καλάσνικοφ και έναν από 9αρι πιστόλι, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Δευτέρα (20/2) σημειώθηκε παρόμοιο περιστατικό στην Αγία Βαρβάρα με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε σπίτια και καταστήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν λίγο μετά τις 07:30, όταν μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα σταμάτησε στην οδό Σωκράτους και ο συνεπιβάτης άρχισε να πυροβολεί με καλάσνικοφ.

Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν ζημιές σε τρεις μονοκατοικίες και μία πολυκατοικία, ενώ εντοπίστηκαν περισσότεροι από 20 κάλυκες.

Πηγή: kathimerini.gr

Recommended For You