Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Γκρίνγουντ δεν επιστρέφει στις προπονήσεις τουλάχιστον έως τις αρχές της επόμενης σεζόν

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Μέισον Γκρίνγουντ δεν αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τουλάχιστον έως τις αρχές τις επόμενης σεζόν, με την εσωτερική έρευνα να συνεχίζεται.

Όπως γράφει η Daily Mail, ο Μέισον Γκρίνγουντ δεν πρόκειται να επιστρέψει στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τουλάχιστον έως τις αρχές τις επόμενης σεζόν. Η εσωτερική έρευνα που έχει ξεκινήσει ο σύλλογος δεν αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί πριν από το καλοκαίρι.

Ο 21χρονος Άγγλος ποδοσφαιριστής βρέθηκε εκτός Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο του 2022, έπειτα από καταγγελία της κοπέλας του, Χάριετ Ρόμπσον, για βιασμό. Η εισαγγελία του Μάντσεστερ ανακοίνωσε πως ο Γκρίνγουντ δεν αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο έως το 2025 και έχει εκφράσει την επιθυμία του στους ανθρώπους των Red Devils για την επιστροφή του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν βιάζεται όμως και ερευνά το περιβάλλον του και πώς προέκυψε η τότε σύλληψή του.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα επιμένει πως θα έπρεπε να του δοθεί δεύτερη ευκαιρία, με το εμπορικό τμήμα του συλλόγου να ανησυχεί για τον οικονομικό αντίκτυπο που θα έχει μία τέτοια απόφαση. Πάντως, ο Γκρίνγουντ συνεχίζεται να παίρνει 80.000 ευρώ εβδομαδιαίως όπως επιτάσσει το συμβόλαιό του.

Πηγή: sport24.gr

Recommended For You