Μαλντίνι: Δεν τα βρίσκει με τη διοίκηση και αποχωρεί από τη Μίλαν!

Οριστική ρήξη μεταξύ της διοίκησης της Μίλαν και του Πάολο Μαλντίνι αποκαλύπτουν στην Ιταλία, με τον 54χρονο θρύλο να μοιάζει έτοιμος να αποχωρήσει από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Προς «διαζύγιο» φαίνεται πως οδεύουν Μίλαν και Πάολο Μαλντίνι! Σύμφωνα με πολλαπλά ιταλικά Μέσα, στην τελευταία συνάντηση μεταξύ του Ιταλού τεχνικού διευθυντή και μελών της διοίκησης προέκυψαν μεγάλες διαφορές σχετικά με το όραμα για το μέλλον του συλλόγου που έχουν φέρει τον θρύλο τον Ροσονέρι ένα βήμα μακριά από την έξοδο.

Οι τελευταίες εξελίξεις βέβαια δεν αποτελούν έκπληξη για την καθημερινότητα της Μίλαν, μιας και η ένταση επικρατούσε εδώ και αρκετό διάστημα ανάμεσα στα δυο «στρατόπεδα». Παρά την ελπίδα πως οι διαφορές θα αμβλύνονταν στο τελευταίο τους ραντεβού, το «Sky Italia» τελικά κάνει λόγο για επιδείνωση της κατάστασης.

Από τη Redbird άλλωστε ξεκαθάρισαν για ακόμα μια φορά πως δεν πρόκειται να ικανοποιήσουν το αίτημα του Μαλντίνι για αύξηση του μπάτζετ και αντ΄αυτού πρόκειται να ακολουθήσουν το συντηρητικό μοντέλο των τελευταίων ετών.

Γεγονός φυσικά που δεν άρεσε καθόλου στον τεχνικό διευθυντή του κλαμπ, ο οποίος ήλπιζε για μια οικονομική ένεση που θα του επέτρεπε να κινηθεί με περισσότερη άνεση στο μεταγραφικό παζάρι.

Όπως λέγεται στο ρεπορτάζ μάλιστα η διοίκηση φέρεται να είχε και μια «αιχμηρή» απάντηση προς τον Μαλντίνι, τονίζοντας πως το προηγούμενο καλοκαίρι άναψαν το πράσινο φως μετά από δική του παραίνεση για την απόκτηση του Τσαρλς Ντε Κετελάρ με 35,5 εκατομμύρια μόνο και μόνο για να τον δουν να μένει… άσφαιρος στη Serie A.

Πλέον όλα δείχνουν πως η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, με τα ιταλικά ΜΜΕ να επιμένουν για επικείμενο διαζύγιο μεταξύ των δυο πλευρών.

Πηγή: gazzetta.gr

Recommended For You