Μαρτυρία σοκ για το τρομακτικό τροχαίο στη Λεωφόρο Μαραθώνος

Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες για το τρομακτικό τροχαίο που έγινε στη Λεωφόρο Μαραθώνος σήμερα το πρωί της Δευτέρας 29/5. 

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη: «Έξι η ώρα το πρωί ακούσαμε έναν δυνατό θόρυβο βγήκαμε έξω και είδαμε ένα αμάξι τουμπαρισμένο. Πριν από 15 ημέρες, πάλι σε αυτό το σημείο, ήρθε άλλο ένα αυτοκίνητο και μπήκε μέσα στην αυλή».

Αμέσως μετά το τροχαίο κλήθηκαν η τροχαία και η πυροσβεστική καθώς ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν εγκλωβισμένος. Ο αυτόπτης μάρτυρας στην περιγραφή του αναφέρεται στον οδηγό, που όπως είπε, του φάνηκε να είναι σοβαρά τραυματισμένος: «Σήμερα ήρθε η Πυροσβεστική και έβγαλε έναν άνδρα από την πλαϊνή πόρτα του συνοδηγού. Φαινόταν βαριά τραυματισμένος. Έβγαζε αίματα από τα μάτια και το στόμα».

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα εκτινάσσεται στο πεζοδρόμιο και χτυπάει στο ΚΑΦΑΟ με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει.

Ο οδηγός για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Άμεσα τον 23χρονο οδηγό παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο τραυματισμένο, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Αυτόπτες μάρτυρες τονίζουν ότι από θαύμα δεν βρισκόταν κάποιος πεζός στην κοντινή διάβαση.

Recommended For You