Με αυτά τα μαύρα σανδάλια θα βγάλεις όλο το καλοκαίρι

Ίσως να είναι το μοναδικό ζευγάρι παπουτσιών που θα χρειαστείς στις διακοπές σου.

Σκεπτόμενη τι χρειάζεσαι για τις διακοπές σου και τι εν τέλει θα μπει στη βαλίτσα σου, οφείλεις να “ασπαστείς” τον μινιμαλισμό και να διαλέξεις με σύνεση τα items που πραγματικά θα φορέσεις το καλοκαίρι. Γνωρίζουμε πως δεν είναι εύκολο να περιοριστείς, καθώς θέλεις να είσαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο. Ωστόσο, το καλοκαίρι έχει να κάνει με την ανεμελιά, την ξεγνοιασιά και το less is more που ίσως δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί όταν βρίσκεσαι στην πόλη, στη δουλειά σου, στην τρελή καθημερινότητα. Δες τις διακοπές ως ένα διάλειμμα, που θα έχεις την ευκαιρία να μπορείς να είσαι απλή, αλλά πάντα στιλάτη. Γι’αυτό σου προτείνουμε αυτά τα μαύρα σανδάλια, τα οποία είναι τα μόνα που θα χρειστείς στις διακοπές σου.

Είτε θα τα φοράς το πρωί για το πρωινό, για τις βόλτες στο νησί και για τις χαλαρές επισκέψεις σε περιοχές του προορισμού σου ή μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα σούπερ κουλ outfit σε μία βραδινή έξοδο για ποτό. Ο λόγος για μαύρα σανδάλια Camille από το brand Migato, τα οποία είναι ιδανικά για τις διακοπές σου και τις ημέρες που θα αποφασίσεις να μην ενδώσεις στην υπερβολή. Ωστόσο, δεν πρόκειται για ένα ζευγάρι που θα το φορέσεις μόνο τις ημέρες που θα λείπεις, καθώς προβλέπουμε πως με αυτά τα μαύρα σανδάλια θα βγάλεις όλο το καλοκαίρι και στην πόλη. 

Όπως είναι γνωστό, το μαύρο αποτελεί μία safe επιλογή καθώς ταιριάζει με τα περισσότερα χρώματα και σχέδια, ενώ τα χρυσά τρουκ που βρίσκονται περιμετρικά της σόλας αλλά και το διακοσμητικό σε σχέδιο χαλιναριού δίνουν το κάτι παραπάνω στο τελικό αποτέλεσμα. Αν λοιπόν σκέφτεσαι πως φέτος το καλοκαίρι ήρθε η στιγμή να κάνεις μια συνειδητή αγορά, την οποία θα υποστηρίξεις όλη τη σεζόν, τότε ρίξε μία ματιά στην επιλογή μας.

Μαύρα σανδάλια Camille, Migato

maura_sandalia_migato

Πηγή: elle.gr

Recommended For You