Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ναταλία Γερμανού μετά την αποκάλυψη πως η αδελφή του, Κατερίνα, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού

Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός έκανε μια κουβέντα με την Ναταλία Γερμανού και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η αδελφή του, Κατερίνα.

Να θυμίσουμε, πως νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωστοποίησε μέσα από τα social media πως η αδελφή του διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την αδελφή του

«Είναι πάντα δύσκολο για οποιονδήποτε να ακούει ότι ένα στενό του πρόσωπο αντιμετωπίζει έναν καρκίνο. Ο λόγος για τον οποίο επέλεξα – σε συνεννόηση με την αδερφή μου- να δημοσιοποιήσω τη δική της προσωπική ιστορία, είναι ακριβώς για να αναδείξω τη σημασία της έγκαιρης πρόληψης και των εξετάσεων που μας επιτρέπουν να διαγνώσουμε τον καρκίνο του μαστού σε ένα πρώιμο στάδιο ώστε να έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να τον κάνουμε καλά. Αυτό έχει μεγάλη σημασία γιατί εδώ και έναν χρόνο, μετά το θάνατο της Φώφης Γεννηματά αποφασίσαμε ότι θέλουν να δρομολογήσουμε ένα μεγάλο πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων για τον καρκίνο του μαστού…» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόγραμμα “Φώφη Γεννηματά” όπως μεταδίδει το fthis.gr.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Recommended For You