Μια δωρεάν θεατρική κωμωδία στον Κορυδαλλό!

Η Θεατρική Ομάδα «Υπερφωτισμένοι» Δήμου Φυλής επιστρέφει στο σανίδι, με τη νέα ενεργειακή κωμωδία «PRANA» που έγραψε ο Γιάννης Γαλανόπουλος και πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Φώσκολος που γεννήθηκε και ζει στον Κορυδαλλό.

Η σκηνοθεσία είναι, του Γιάννη Γαλανόπουλου, ο οποίος πέρυσι κατέκτησε το Βραβείο Σκηνοθεσίας για το “La Nona”στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης. Πρώτος σταθμός μετά την αποθεωτική πρεμιέρα της στον Δήμο Φυλής, το θέατρο “Θανάσης Βέγγος” στον Κορυδαλλό, την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 9 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη, με την υποστήριξη των Δήμων Φυλής και Κορυδαλλού.

Η υπόθεση

Prana, στην ορολογία της yoga, σημαίνει ζωτική ενέργεια. Στο θέατρο σημαίνει μια ξεκαρδιστική κωμωδία για τις ανθρώπινες σχέσεις! Ο Λεωνίδας είναι συγγραφέας, περνά κρίση μέσης ηλικίας κι ενώ είναι παντρεμένος με τη Δώρα, συνάπτει σχέση με την Όλγα που είναι δασκάλα της yoga. Το Prana θα αρχίσει να χαλάει όταν η Δώρα θα προσλάβει ως δασκάλα yoga …την Όλγα! Μια ενεργειακή κωμωδία με καλά ανοίγματα, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Βούδα Σιακαμούνι!

Διάρκεια: 130 λεπτά μαζί με το διάλειμμα.

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ:

ΙΑΣΟΝΑΣ: Γιάννης Γαλανόπουλος

ΛΕΩΝΙΔΑΣ: Κωνσταντίνος Φώσκολος

ΔΩΡΑ: Μάριαν Κατσίγιαννη

ΒΕΡΟΝΙΚΗ: Σοφία Γκαραβέλα, Χρυσάνθη Δήμου

ΚΑΤΕΡΙΝΑ: Βίκυ Δημητρακοπούλου

ΟΛΓΑ: Σοφία Παπαδοπούλου

Το ηχητικό εισαγωγής είναι από την Stand Up Comedian Ελπίδα Μηναδάκη

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

Κείμενο – Σκηνοθεσία – Σκηνικά – Μουσική Επιμέλεια: Γιάννης Γαλανόπουλος

Πρωτότυπη Μουσική: Σπύρος Κολαΐτης

Στίχοι: Γιάννης Γαλανόπουλος – Σπύρος Κολαΐτης

Ήχοι: Ελένη Πετροπούλου

Φώτα: Δήμητρα Ολυμπία Γαλανοπούλου

Εικαστικό Αφίσας: Αλεξάνδρα Γαμπιεράκη

Πρόγραμμα Παράστασης: Λιάννα Βασιλάρα

Κοστούμια: Σοφία Γκαραβέλα

Φωτογράφηση: Λάμπης Δημητρακόπουλος

Κατασκευή Σκηνικών: Δημήτρης Δάλλης, Γιώργος Τσίκνας

Μεταφορά Σκηνικών: Δημήτρης Μωραΐτης

Στήσιμο Σκηνικών: Αντώνης Μαστροθανάσης

Υπεύθυνος Περιοδείας: Αργύρης Αργυρόπουλος

 

Υπερφωτισμένοι

Δημιουργήθηκαν το 2018 από τον θεατρικό συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιάννη Γαλανόπουλο. Έχουν παρουσιάσει 6 ολοκληρωμένες παραστάσεις, οι οποίες έχουν κατακτήσει Βραβεία & Επαίνους σε Πανελλήνια Φεστιβάλ Θεάτρου όπως Σκηνοθεσίας & Καλύτερης Παράστασης. Έχουν συνεργασθεί με καταξιωμένους ηθοποιούς όπως ο Γιώργος Πάντζας, η Ελένη Γερασιμίδου, ο Δημήτρης Πιατάς και ο Γιάννης Ζουγανέλης. Διαθέτουν Θεατρικό Εργαστήριο στη Δροσούπολη Άνω Λιοσίων, στην οδό Πίνδου 71. Από τον Οκτώβριο του 2023 θα λειτουργεί και η παιδική ομάδα, οι «Μικροί Υπερφωτισμένοι» για παιδιά ηλικίας από 6 ετών.

Γαλανόπουλος

Το πρώτο του θεατρικό έργο «Καραμέλες Ούζου» παρουσιάστηκε σε περιοδεία το 2017 και το 2018, με πρωταγωνιστή τον Σταύρο Νικολαΐδη. Τα έργα «Φίδι στον κόρφο μου» και «Μετασεισμική Ακολουθία ή Πώς την κάνουν οι κινέζοι» κατέκτησαν Έπαινο Συγγραφής στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Ε.Σ.Ε και του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης. Η «Μετασεισμική Ακολουθία» κατέκτησε Έπαινο Συγγραφής και στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μονεμβασίας. Το «PRANA» είναι το τέταρτο κατά σειρά έργο του ενώ το τελευταίο του έχει τίτλο «Άνοιξε την πόρτα». Ως ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις, ταινίες, σειρές αλλά και διαφημίσεις.

Recommended For You