Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι δικός μου, αλλά των Αγγελόπουλων»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την βράβευσή του από τον Σύνδεσμο Ελλήνων προπονητών, αλλά και για την πορεία του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της «Αθλητικής Κυριακής», μιλώντας εφ όλης της ύλης, τόσο για τους Έλληνες προπονητές, όσο και για την βράβευσή του από τον Σύνδεσμο Ελλήνων προπονητών.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι δημιούργημα των Αγγελόπουλων και όχι δικό του, δείχνοντας τον σεβασμό που τρέφει προς τους προέδρους των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

Για τους Έλληνες προπονητές: «Άμα δούμε λίγο αντικειμενικά τα πράγματα, υπάρχουν τόσοι καλοί Έλληνες προπονητές. Το ελληνικό μπάσκετ πρέπει να είναι χαρούμενο και περήφανο που έχει τόσο καλούς Έλληνες προπονητές».

Για τη βράβευσή του από τον Παναγιώτη Γιαννάκη: «Θα χρωστάω τα πάντα στον Παναγιώτη Γιαννάκη, γιατί δεν είναι μόνο ότι μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω, αλλά και ο τρόπος που σκέφτεται είναι το καλύτερο σεμινάριο που θα μπορούσα να κάνω».

Για την πορεία του Ολυμπιακού: «Θα ήθελα να δείξω μια σεμνότητα και να πω ότι δεν είναι του Μπαρτζώκα ο Ολυμπιακός, είναι των Αγγελόπουλων. Το που μπορεί να φτάσει έχει να κάνει με το πόσο θα μείνουμε υγιείς».

Για την πορεία του στην προπονητική: «Αμφιταλαντεύτηκα πολλές φορές αν θα συνεχίσω να κάνω την προπονητική, αλλά είχα τη τύχη να είμαι δίπλα σε ανθρώπους όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης».

Πηγή: sport-fm.gr

Recommended For You