Μπράβο στα παιδιά: Κορίτσια βρίσκουν κοκαλιάρικο σκύλο κάτω από μια γέφυρα, τον βάζουν σε ένα καρότσι με μερικές κουβέρτες

Ένα ζευγάρι κοριτσιών ήταν έξω και κυκλοφορούσαν όταν συνάντησαν το τελευταίο πράγμα που περίμεναν να βρουν. Εκεί κάτω από τη γέφυρα του Williamsburg υπήρχε ο σκελετός ενός σκύλου που δεν κουνιόταν. Το να φανταστεί κανείς τη φρίκη που πρέπει να πέρασε στη ζωή του για να καταλήξει σε αυτή τη δύσκολη θέση είναι απλά αηδιαστικό. Τα κορίτσια ήξεραν ότι έπρεπε να βοηθήσουν και πήραν ένα καρότσι με μερικές κουβέρτες.

Μετέφεραν τον σκύλο σε ένα καταφύγιο

Μετέφεραν τον σκύλο στο καταφύγιο Animal Haven στη Νέα Υόρκη, όπου το κουτάβι φάνηκε να καταλαβαίνει ότι προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν. Ο Timmie ήταν τόσο πρόθυμος και έμπιστος παρά τον τρόπο με τον οποίο είχε παραμεληθεί στο παρελθόν του, και όταν τον έβαλαν στο κτίριο, στάθηκε και περπάτησε λίγο! Μια τεράστια έκπληξη αν σκεφτεί κανείς πόσο αδύνατος ήταν.

Τα κορίτσια συνδέθηκαν αμέσως με τον σκύλο

Έδωσαν στον Timmie λίγη τροφή και τον πήγαν εσπευσμένα στον κτηνίατρο έκτακτης ανάγκης, όπου θα έμενε για 36 ημέρες. Έπαιρνε λίγο βάρος σιγά-σιγά μέχρι να γίνει αρκετά υγιής για να τον αναλάβουν. Και εκεί ήταν που μπήκε στο προσκήνιο η Άλισον!Ποτέ δεν είχε σκοπό να κρατήσει τον Timmie, αλλά οι δυο τους συνδέθηκαν αμέσως με έναν τρόπο που λίγοι κάνουν. Δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό της και άρχισε να οδεύει προς την αναπόφευκτη “αποτυχία της ανάδοχης οικογένειας”!

Πηγή: petkeepers.gr

Recommended For You