Νέα Σμύρνη: Κοινωνική λειτουργός οδήγησε στους βιαστές της 14χρονης

Σοκάρουν τα όσα αποκαλύπτονται για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας ενός παιδιού μόλις 14 ετών, που ζει σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη.

Η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλίδου μίλησε στην τηλεόραση του ANT1 για τη νέα υπόθεση βιασμού ενός μικρού παιδιού και αποκάλυψε πώς ξεδιπλώθηκε το κουβάρι της υπόθεσης.

Όπως έχει μέχρι στιγμής αποκαλυφθεί, ο μαστροπός της την έπαιρνε τα βράδια από τη δομή στη Νέα Σμύρνη και την πήγαινε σε ξενοδοχεία του Μεταξουργείου όπου άνδρες την βίαζαν έναντι αμοιβής.

«Αυτό που μας βοήθησε να αναλάβουμε δράση ήταν μια κοινωνική λειτουργός», τόνισε η κ. Δημογλίδου και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ότι «η καταγγελία ότι άνθρωποι περίμεναν το παιδί έξω από την δομή δεν είχε φτάσει στην Αστυνομία».

Οι συλληφθέντες φαίνεται να ανήκουν σε κύκλωμα που παρασύρουν παιδιά και έκανε έκκληση στα κορίτσια να είναι προσεκτικά. Οι εργαζόμενοι στη δομή είχαν θορυβηθεί από τη συμπεριφορά του παιδιού.

Παράλληλα, στον ΑΝΤ1 μίλησε και ένας υπάλληλος από το ξενοδοχείο, όπου φέρεται να πήγαιναν το κορίτσι. Ο υπάλληλος είπε ότι είχε δει το κορίτσι στο ξενοδοχείο, ωστόσο ανέφερε ότι δεν είχαν καταλάβει ότι ήταν ανήλικη, καθώς ήταν βαμμένη, με ψηλοτάκουνα και ύψος 1.70. Κατέληξε λέγοντας πως: «Σοκαριστήκαμε όταν ακούσαμε την ηλικία του παιδιού».

Recommended For You