Νέες εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο στην Νίκαια – Οι πυροσβέστες απεγκλωβίζουν τον οδηγό που καταπλακώθηκε

Κώστας Στάμου

Είναι τα πρώτα λεπτά μετά τη μοιραία σύγκρουση που προκάλεσε το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του ασημένιου ΙΧ στο οποίο προσγειώθηκε το λευκό αυτοκίνητο. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στην περιοχή της Νίκαιας, 2 οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 πυροσβέστες επιχειρούν προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον 35χρονο οδηγό.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ βρίσκονται στο σημείο για να τον παραλάβουν καθώς έχει χάσει τις αισθήσεις του. Μεταφέρεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο όπου λίγη ώρα μετά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Στα πλάνα που τράβηξε περαστικός οδηγός, διακρίνεται το λευκό ΙΧ, το οποίο οδηγούσε ο 33χρονος και εξετράπη της πορείας του κινούμενο επί της λεωφόρου Πέτρου Ράλλη, να έχει καβαλήσει το ασημένιο ΙΧ του 35χρονου που ερχόταν αντίθετα στην λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη.

Στο διάζωμα, φαίνονται και τα κομμάτια από τα κιγκλιδώματα τα οποία έσπασε το αυτοκίνητο του 33χρονου μετά την τρελή πορεία του πάνω στην αερογέφυρα της Πέτρου Ράλλη. Ο ίδιος μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο λίγη ώρα αργότερα. Σώθηκε από θαύμα καθώς το ύψος της αερογέφυρας απο την οποία εξετράπη ξεπερνά τα 8 μέτρα.  {https://www.protothema.gr/}

Recommended For You