Νίκαια: Γεμάτο το “Μάνος Λοΐζος” στην πρώτη του Δημήτρη Λιντζέρη

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ο πολιτιστικός πολυχώρος “Μάνος Λοΐζος” γέμισε από κατοίκους της Νίκαιας και του Αγ.Ι.Ρέντη που βλέπουν στο πρόσωπο του Δημήτρη Λιντζέρη τον αυριανό Δήμαρχο ο οποίος θα δώσει τις λύσεις, κυρίως στα προβλήματα της καθημερινότητας και θα αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής τους.

Χθες 20/06, ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης Η ΖΩΗ ΜΑΣ δέχθηκε πολλές φορές το δυνατό χειροκρότημα των παρευρισκομένων καθώς με την ομιλία του αποτύπωσε με ρεαλισμό τους λόγους που καθιστούν επιτακτική τη συμπόρευση με τους συνδημότες του, χωρίς κομματικές ταυτότητες, για να πάει μπροστά η πόλη. “Τα προβλήματα, οι ανάγκες και οι αγωνίες των ανθρώπων της Νίκαιας και του Αγ.Ι.Ρέντη είναι το πεδίο στο οποίο θα αναμετρηθούμε” είπε ο κος Λιντζέρης ανακοινώνοντας στη συνέχεια τους 40 πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του.

Την “πρώτη” του Δημήτρη Λιντζέρη τίμησε με την παρουσία του αλλά και τον σύντομο χαιρετισμό του, ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας, ενώ μεταξύ άλλων, παρευρέθη ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Recommended For You