Νίκαια – Ευγενία Βουνιόζου: Αγωνία για να βρεθεί η 36χρονη – «Την είχαν κλειδώσει σε γκαράζ…», λέει ο πατέρας της στην εκπομπή Φως Στο Τούνελ (βίντεο)

Ο πατέρας της Ευγενίας Βουνιόζου, της 36χρονης που αγνοείται κοντά ένα μήνα από τη Νίκαια, εμφανώς συγκινημένος μίλησε στο «Τούνελ» για την αγωνία που βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του.

«Η μόνη πληροφορία που είχα από την αστυνομία για την κόρη μου, είναι ότι εμφανίστηκε στον Άγιο Νικόλα στο μετρό της Νίκαιας με κάποιον πρώην δεσμό της. Του ανέφερε κάποια προβλήματα που ένιωθε εκείνη και εξαφανίστηκε πάλι», είπε χαρακτηριστικά.

Σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση και με την αγωνία να βρίσκεται στο κόκκινο, ανέφερε σε δημοσιογράφο της εκπομπής λεπτομέρειες γύρω από την εξαφάνιση και στο τι θα πρέπει να κάνει κάποιος εάν την εντοπίσει.

«Πρέπει αν την βρει κάποιος να την πιάσει με ωραίο τρόπο και να προσέξει πως και τι θα της πει, γιατί μπορεί να τρομάξει και να φύγει. Δεν πήρε τίποτα μαζί της, ούτε χρήματα, ούτε ταυτότητα. Ψάχνουμε κι εμείς σε διάφορα μοναστήρια, αλλά έχουμε την αίσθηση ότι δεν έχει φύγει από την Αττική. Μπορεί να την πάρουν και να την κλειδώσουν πουθενά όπως την είχαν κλειδώσει παλιά στη Λαχαναγορά του Ρέντη. Τότε είχε τρομάξει και ήρθε κοντά γιατί φοβήθηκε», ανέφερε εμφανώς ταραγμένος ο πατέρας της αγνοούμενης Ευγενίας.

Recommended For You