Νίκαια: Ηλικιωμένος σάτυρος συνελήφθη για σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες στο δρόμο

Παράτυπος μετανάστης που παρενοχλούσε σεξουαλικά νεαρές κοπέλες στη περιοχή της Νίκαιας συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr καθημερινά το τηλέφωνο του τμήματος χτυπούσε ασταμάτητα από ανώνυμες καταγγελίες γυναικών, που δεχόταν σεξουαλικές επιθέσεις στο δρόμο από τον αλλοδαπό σάτυρο.

Το στέκι του ήταν σύμφωνα με τις καταγγελίες, στη Γρηγορίου Λαμπράκη κοντά στη πλατεία Σπάθα. Συστήθηκε ειδική ομάδα και από τις περιγραφές των θυμάτων τον εντόπισαν σήμερα το μεσημέρι και τον έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση. Όταν πέρασε δίπλα του μια κοπέλα άρχισε να της κάνει άσεμνες χειρονομίες. Τότε εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί, και όταν τους είδε ο 68χρονος υπήκοος Αλβανίας το έβαλε στα πόδια.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον κυνήγησαν και μετά από συμπλοκή και πτώση στο οδόστρωμα του πέρασαν χειροπέδες. Ο ηλικιωμένος αλλοδαπός οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας όπου διαπιστώθηκε ότι ζούσε παράνομα στη χώρα μας και αναμένεται να απελαθει στην Αλβανία. {https://www.vradini.gr}

Recommended For You