Νεκρός στο κελί του ο άνδρας που σκότωσε τον 7χρονο στην Κυψέλη: Φύλαγε την σωρό του στο βαλιτσάκι με τα εργαλεία

Τέλος στη ζωή του φέρεται να έβαλε ο 33χρονος άνδρας που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 7χρονο Ανδρέα στην Κυψέλη –  Έκρυβε επί πέντε χρόνια την σορό του

Ο 33χρονος άνδρας πολωνικής καταγωγής βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του στις φυλακές της Κέρκυρας, χωρίς για την ώρα να έχει δοθεί επίσημα αιτία θανάτου.

Νεότερες πληροφορίες του Corfutvnews, αναφέρουν πως ο 33χρονος τοποθέτησε σε ένα σίδερο του κρεβατιού ένα κομμάτι σεντόνι και έβαλε τέλος στην ζωή του, ενώ δεν άφησε κανένα σημείωμα που να εξηγούσε τους λόγους.

Υπενθυμίζεται πως ο ΄΄ανδρας είχε προφυλακιστεί στις 15 Φεβρουαρίου μαζί με την 29χρονη μητέρα, που επίσης κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του 7χρονου γιου της.

Προανακριτικά ο 33χρονος είχε ομολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημά του, λέγοντας ότι το παιδί ήταν ανήσυχο, αλλά και πως το είχε αφήσει για πολλές ώρες τιμωρία όρθιο, ενώ και όταν αυτό πλέον δεν άντεξε και άρχισε να κλαίει το φίμωσε με μονωτική ταινία και του έκλεισε τη μύτη με αποτέλεσμα να βρει ασφυκτικό θάνατο.

Ο άνδρας φέρεται να έφτιαξε έναν αυτοσχέδιο τσιμεντένιο τάφο στο δώμα του διαμερίσματος του ζευγαριού στα Κάτω Πατήσια, όπου κράτησε τη σορό μέχρι να αλλάξουν σπίτι και να μετακομίσουν στην Κυψέλη.

Εκεί φύλαγε την σωρό του παιδιού μέσα σε βαλιτσάκι για εργαλεία.

Recommended For You