Νικαιώτισσα η συλληφθείσα στα κατεχόμενα της Κύπρου για μεταφορά ναρκωτικών

Περίπου πριν από μία εβδομάδα συνελήφθη στα κατεχόμενα της Κύπρου μία 38χρονη Ελληνίδα που μετέφερε 11 κιλά χασίς. Η 38χρονη ταξίδεψε από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κρήτης προς το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου στα κατεχόμενα της Κύπρου όπου και συνελήφθη με βαλίτσα όπου εντοπίστηκαν εννέα πακέτα τυλιγμένα σε νάιλον που περιείχαν ποσότητα περίπου 11 κιλά ινδικής κάνναβης με αξία περίπου 380 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή ιστοσελίδα Κίπρις Ποστασί, για την υπόθεση συνελήφθη γυναίκα που φέρεται να είναι Ελληνίδα και γι’ αυτό το δημοσίευμα κάνει λόγο για «σύνδεση με την Ελλάδα».

Το δημοσίευμα της Κίπρις Ποστασί: «11 κιλά κάνναβης στο Ερτσάν: Εντοπίστηκε σύνδεση στην Ελλάδα», γράφει στο τίτλο της η τουρκοκυπριακή εφημερίδα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές υπάρχουν υποψίες ότι στην παράνομη διακίνηση συνδέονται και άλλοι Έλληνες άγνωστων στοιχείων μέχρι στιγμής. Η 38χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη είναι κάτοικος της Νίκαιας Πειραιά. Ο Έλληνας δικηγόρος της βρίσκεται ήδη στις φυλακές οπού κρατείται και έχει αναλάβει την υπεράσπιση της.

Recommended For You