Είχαν περάσει έξι χρόνια από τότε που είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη Ριάνα live στη σκηνή. Με ένα εκπληκτικό σόου στο ημίχρονο του Super Bowl, η εκρηκτική τραγουδίστρια έβαλε φωτιά στη σκηνή, επιβεβαιώνοντας με την εμφάνισή της και τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Ήταν πολλοί εκείνοι που επέλεξαν να συντονίσουν τους δέκτες τους στο Super Bowl για τη Ριάνα και μόνο. H 34χρονη τραγουδίστρια των επιτυχιών «Diamonds» και «Umbrella», που είχαμε την τύχη να απολαύσουμε πριν από κάποια χρόνια στην Αθήνα, έριξε το διαδίκτυο με τη θρυλική εμφάνισή της.

Ήταν στο ημίχρονο του 57ου Super Bowl, όπου αναμετρήθηκαν οι Philadelphia Eagles και Kansas City Chiefs για το πρωτάθλημα. Όλοι όμως μιλάνε για την εντυπωσιακή εμφάνιση της Ριάνα. Μια οπτασία στα κόκκινα. Εμφανίστηκε για 13 λεπτά, ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Αποκάλυψε φυσικά και ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, προκαλώντας ενθουσιασμό στους θαυμαστές της.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ριάνα

Φυσικά η αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος επέλεξε να περιορίσει τις χορευτικές της κινήσεις. Η Ριάνα πάντως έκανε μία από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις εγκυμοσύνης στην ιστορία. Μοιράστηκε τα ευχάριστα με την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο ημίχρονο του Super Bowl. Μας είχε εν μέρει προετοιμάσει.

Είχε αποκαλύψει πως θα έφερνε στη σκηνή έναν καλεσμένο πριν από το σόου. «Σκέφτομαι να φέρων κάποιον, δεν είμαι σίγουρη» σημείωνε σε συνέντευξή της στον Nate Burleson. Καλεσμένος δεν υπήρχε στην εμφάνισή της, οπότε λογικά ήταν υπονοούμενο για την εγκυμοσύνη της που αποκαλύφθηκε με τον πιο επικό τρόπο.

Ο σύντροφος της διάσημης τραγουδίστριας A$AP Rocky βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό και επευφημούσε τη σύντροφό του. Οι κάμερες δεν συνέλαβαν τον γιο τους που γεννήθηκε τον Μάιο του 2022. Η είδηση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της έρχεται μετά από πηγή που είχε αποκαλύψει ότι θέλουν να μεγαλώσουν σύντομα την οικογένειά τους.

«Θέλουν σίγουρα μια μεγάλη οικογένεια. Η Ριάνα λάτρεψε την περίοδο της εγκυμοσύνης και αγκάλιασε πλήρως το σώμα της. Δεν θα ήταν έκπληξη αν έκανε και δεύτερο μωράκι» δήλωνε χαρακτηρισιτκά η πηγή στο Us Weekly.

Πηγή: in.gr