Οδηγός αγοράς: 10 minimal κολιέ για να πετύχεις το τέλειο layering

Γιατί τα κολιέ μας φοριούνται πολλά μαζί.

Γενικά υπάρχουν δύο τρόποι να φορέσει κανείς ένα κολιέ. Είτε να επιλέξει ένα μεγάλο statement κομμάτι από το αγαπημένο του brand, και να το αναδείξει αντίστοιχα με ένα απλό σύνολο, είτε να πάει σε κάτι πιο απλό και να κάνει το αγαπημένο μας layering. Δηλαδή να φορέσει το ένα κολιέ πάνω στο άλλο.

Το layering είναι μία από τις πιο αγαπημένες τεχνικές του styling που πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς. Αυτό και το mix and match είναι οι κυριότεροι «κανόνες» που θα σου λύσουν τα χέρια και θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη, ακόμη και στην περίπτωση των κοσμημάτων.

Paris-m-str-S23-0595.jpg

Οι γυναίκες αγαπούν διαχρονικά τα κοσμήματα και τα κολιέ ακόμη περισσότερο, με πολλές θρυλικές κυρίες να έχουν κάνει το κολιέ του σήμα κατατεθέν. Είναι, όμως, η αλήθεια ότι τα κολιέ έχουν πάρει πλέον μια νέα μορφή και έχουν γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου ντυσίματος. Το ίδιο ισχύει και για τα μικρά σκουλαρίκια. Αλλά και εδώ συναντάμε το layering. Αν ρίξεις μια ματιά στα αξεσουάρ των αγαπημένων σου fashion girls, θα διαπιστώσεις ότι τα κολιέ φοριούνται πολλά μαζί, το ένα πάνω στο άλλο, δημιουργώντας ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αλλά αυτό για να πετύχει οπτικά, θα πρέπει και να επιλέξεις και τα κατάλληλα items.

New-York-str-S23-1322.jpg

To minimal είναι η λέξη που πρέπει να βάλεις στη ζωή σου, λοιπόν. Απλότητα, κομψότητα, διαχρονικότητα. Τρεις λέξεις που καλό θα ήταν να χαρακτηρίζουν ένα κολιέ που θα μπει φέτος στη συλλογή σου, γιατί ένα κλασικό κολιέ με λιτό σχεδιασμό μπορεί να φορεθεί και μόνο του, αλλά και σε layering όπως είπαμε και παραπάνω.

Φυσικά, και η πιο νεανική και ενημερωμένη εκδοχή του jewellering είναι το layering, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να το παρακάνεις, αν δεν είσαι fan του όλου στυλ. Δύο απλά κολιέ σε διαφορετικό μήκος είναι αρκετά για να συμπληρώσουν το οποιοδήποτε look, σε κάθε περίσταση.

Milano-str-S23-2022.jpg

Editor’s choices:

Recommended For You