Οι καβγάδες της Jennifer Lopez με τη μητέρα της και ο λόγος που έφυγε από το σπίτι – Η απάντηση της Lupe Rodriguez

«Ήμουν μακριά από τον όρο της τέλειας μητέρας. Μπορώ να πω ένα πράγμα, όμως. Ό,τι έκανα, το έκανα για το συμφέρον τους», ανέφερε η μητέρα της Jennifer Lopez

To ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Jennifer Lopez, “Halftime”, προβάλλεται στο Netflix με τη Λατίνα star να μας βάζει στη ζωή της και μοιράζεται τις εμπειρίες της. Ωστόσο, στο εν λόγω ντοκιμαντέρ εμφανίζεται και η μητέρα της, Guadalupe “Lupe” Rodriguez. Η Lopez μιλάει για την περίπλοκη σχέση της με τη μητέρα της, υποστηρίζοντας ότι της επιβλήθηκε όταν ήταν παιδί.

«Έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει για να επιβιώσει, και αυτό την έκανε δυνατή, αλλά την έκανε και σκληρή. Σου έβγαζε το λάδι», ανέφερε η 52χρονη performer. Η 76χρονη μητέρα της εμφανίζεται επίσης στην ταινία, και παραδέχεται ότι ήταν σκληρή με τη Lopez και τις δύο αδερφές της, Leslie και Lynda.

«Πάντα είχα τις μεγαλύτερες προσδοκίες. Δεν ήταν επικριτική η στάση μου. Ήταν μόνο για να σου δείξω ότι μπορούσες να τα καταφέρεις καλύτερα», λέει στην κόρη της. Η Jennifer Lopez έφυγε από το σπίτι σε ηλικία 18 ετών μετά από επανειλημμένες διαμάχες με τη μητέρα της για το μέλλον της.

H Jennifer Lopez αποκαλύπτει τον μεγάλο καβγά τους

Η τραγουδίστρια παραδέχεται σε άλλο σημείο ότι δεν ήταν επικεντρωμένη στο σχολείο, λέγοντας ότι αποσπούσε την προσοχή της ο χορός, κάτι που προκάλεσε ένταση μεταξύ τους. «Η μαμά μου είπε: “Αν πρόκειται να ζήσεις σε αυτό το σπίτι, θα λάβεις την εκπαίδευσή σου“. Ένα βράδυ τσακωθήκαμε άσχημα και έφυγα».

«Ήμουν μακριά από τον όρο της τέλειας μητέρας. Μπορώ να πω ένα πράγμα, όμως. Ό,τι έκανα, το έκανα για το συμφέρον τους», τόνισε η Rodriguez. Στην ταινία της, η JLo αναφέρθηκε επίσης στη συνεργασία της με τη Shakira, στο Super Bowl 2020, και τη χαρακτήρισε ως τη «χειρότερη ιδέα».

Ακόμα, η διάσημη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δυσκολίεςπου αντιμετώπισε για να την πάρουν στα σοβαρά, λέγοντας μςταξύ άλλων: «Πάλεψα να με ακούσουν, να με δουν, να με πάρουν στα σοβαρά».


Αρθρογράφος: Σάββας Μπίτζας

Πηγή: gr.hellomagazine.com

Recommended For You