Οι τελευταίες εξελίξεις για τις ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα στο 5th InvestGR Forum 2022

To 5th InvestGR Forum 2022: A New Greece Emerges θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 13 Ιουλίου (Grand Hyatt Athens) με αποκλειστικώς φυσική παρουσία.

Στο εναρκτήριο πάνελ, η ΕΥ Ελλάδος θα παρουσιάσει, για πρώτη φορά στη χώρα, τα ευρήματα της έρευνας που διεξάγει σε παγκόσμια κλίμακα, με τίτλο: “EY Attractiveness Survey Ελλάδα 2022”. Ειδικότερα, θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν τα πρώτα ευρήματα της έρευνας της ΕΥ, με θέμα την ελκυστικότητα της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού. Η τέταρτη έκδοση της ετήσιας έρευνας της EY, θα αποτυπώσει τις απόψεις της επενδυτικής κοινότητας για την Ελλάδα, τα πλεονεκτήματα και τα σημεία προς βελτίωση της χώρας ως επενδυτικού προορισμού, καταγράφοντας, επίσης, τις επιδόσεις της στην προσέλκυση άμεσων ξένων επενδύσεων (ΑΞΕ) κατά το περασμένο έτος, καθώς και την πορεία της συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια.

Στα υπόλοιπα πάνελ του Forum, Υπουργοί της Κυβέρνησης θα παρουσιάσουν τις βασικές μεταρρυθμίσεις και τα σχέδια τους στους τομείς ευθύνης τους, ενώ θα υπάρξουν και θεματικά πάνελ για τις Πράσινες Επενδύσεις και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, τις επενδύσεις στην Υγεία, καθώς και τις Ψηφιακές Επενδύσεις.

[Πηγή]

Recommended For You