Ολυμπιακός – Βαγγέλης Μαρινάκης για τον ευρωπαϊκό τίτλο: «Υψώσατε την Ελληνική και την Ερυθρόλευκη σημαία στον υψηλότερο ιστό»

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη Euroleague στο πόλο γυναικών, με τις “ερυθρόλευκες” να κάνουν… περίπατο κόντρα στη Σαμπαντέλ στον τελικό, επικρατώντας με 11-7.

Την κατάκτηση του τροπαίου πανηγύρισε από κοντά και ο “ισχυρός άνδρας” των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έκανε αμέσως μετά και σχετική ανάρτηση στα social media, αποθεώνοντας τις παίκτριες της ομάδας.

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη

«Θερμά συγχαρητήρια στην Ομάδα πόλο Γυναικών που συνεχίζει να γράφει χρυσές σελίδες στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού.

Η κατάκτηση του 3ου Ευρωπαϊκού τίτλου και ο άθλος να κατακτήσουν δυο συνεχόμενα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, σκορπίζει χαρά και υπερηφάνεια στον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας και τοποθετεί τις σπουδαίες αυτές αθλήτριες στο Πάνθεον του πόλο και των σπορ συνολικά.

Υψώσατε την Ελληνική και την Ερυθρόλευκη σημαία στον υψηλότερο ιστό και μεγαλώσατε ακόμα περισσότερο τον ΘΡΥΛΟ του Ευρωπαϊκού αθλητισμού.

Το θαύμα της τελευταίας δεκαετίας με τους εκατοντάδες τίτλους, τις αμέτρητες νίκες, τα ευρωπαϊκά τρόπαια σε όλα τα σπορ είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, θυσιών, επιμονής για το καλύτερο και αγάπης για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους!

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»

{https://www.newsit.gr/}

Recommended For You