Ολυμπιακός βόλει: Sold out ο δεύτερος τελικός με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ

Μία εβδομάδα πριν από τον δεύτερο τελικό του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ (15/3, 20:00) τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν sold out.

Πανζουρλισμός επικρατεί στον κόσμο του Ολυμπιακού για τον δεύτερο τελικού του CEV Challenge Cup απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (15/3, 20:00) που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ. Περίπου μία εβδομάδα πριν από την αναμέτρηση, οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν sold out.

Ο Ολυμπιακός πήρε καθαρή νίκη με 3-0 στο Ισραήλ απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στον πρώτο τελικό και μαζί με τον κόσμο του θα κυνηγήσει να κλειδώσει το τρόπαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει πως εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια του δεύτερου τελικού με τη Μακάμπι Τελ Αβιβ.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την τεράστια ανταπόκριση!

Σας περιμένουμε την Τετάρτη (15/3, 20:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να στηρίξουμε όλοι μαζί την ομάδα μας στον τελικό του CEV Challenge Cup!

Σε περίπτωση που ελευθερωθούν θέσεις από επιστροφές που θα προκύψουν από τα εισιτήρια τα οποία δικαιούνται οι φιλοξενούμενοι αλλά και από τις χορηγικές υποχρεώσεις του Συλλόγου, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τους τρόπους διάθεσής τους”.

Πηγή: sport24.gr

Recommended For You