Ολυμπιακός: Η αναμονή για τουλάχιστον τρεις απαντήσεις και ο πολύ δύσκολος στόχος

Ο Ολυμπιακός έχει χτυπήσει την… πόρτα τουλάχιστον τριών Ισπανών τεχνικών ενώ έχει και έναν εξαιρετικά δύσκολο στόχο, που υπήρχε και προ Κορδόν.
Ο Ολυμπιακός σε αυτή τη φάση έχοντας κάνει τις επαφές του περιμένει ορισμένες και συγκεκριμένες απαντήσεις για τον πάγκο του (ήτοι για τον επόμενο προπονητή του). Δεν είναι μόνο η τρομερά δύσκολη υπόθεση του Μαρθελίνο. Ενός τοπ τεχνικού που ως γνωστόν είχε δώσει τουλάχιστον 3 αρνητικές απαντήσεις στον Ολυμπιακό και που ήταν ένας εξαιρετικά δύσκολος στόχος πριν καν κλείσει ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής της Μπέτις.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει τις κρούσεις τους και σε Ισπανούς προπονητές που είτε έχουν πιο δυνατό όνομα όπως ο 64χρονος Κίκε Σετιέν είχε είναι πιο νεαροί και… άβγαλτοι όπως ο 40χρονος Ιραόλα ή και ο Μπορδαλάς, παρά τα 59 του χρόνια. Ανάλογα με τις απαντήσεις που θα εισπράξουν θα προκύψει και η συνέχεια στο μέτωπο αυτό. Από τους παραπάνω προπονητές οι Ιραόλα και Μπορδαλάς αναμένεται να μην συνεχίσουν σε Ράγιο Βαγιεκάνο και Χετάφε αντίστοιχα ενώ ο φοβερά δύσκολος Μαρθελίνο είναι χωρίς ομάδα.

Ο Κορδόν αναμένεται εντός της τρέχουσας εβδομάδας στην Αθήνα προκειμένου να… τρέξουν μετά και οι τελικές εξελίξεις και για τον νέο προπονητή. Ειδικά μετά τις επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Ισπανό παράγοντα το τρέχον τοπίο θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει για τα καλά.

Πηγή: gazzetta.gr

Recommended For You