Θύρα 7: “Κλειστό το πέταλο, δεν παίρνουμε θέση σε πολιτικά παιχνίδια”

 

Σύμφωνα με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, η Θύρα 7 ενημέρωσε ότι το πέταλο στη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Σαχτάρ Ντόνετσκ (09/04, 20:00 Novasports2) θα παραμείνει κλειστό ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Σαχτάρ Ντόνετσκ στο πλαίσιο φιλικών αγώνων για την Ειρήνη που διοργάνωσε η ουκρανική ομάδα.

Όλα τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν για καλό σκοπό, ωστόσο η Θύρα 7 ξεκαθάρισε ότι δε θα βρεθεί στην αναμέτρηση. Οι οργανωμένοι οπαδοί των “ερυθρόλευκοι” δε θα μπει στη διαδικασία να διαχωρίσει τους φιλάθλους της, ενώ δε θέλουν να αναμειγνύονται σε σε πολιτικά παιχνίδια που οδηγούν σε άδικους πολέμους και θανάτους αμάχων και αθώων πολιτών.

Αναλυτικά:

Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τον σημερινό φιλικό αγώνα της ομάδας μας,ενημερώνουμε ότι η θέση μας είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ!

Η ΘΥΡΑ 7 δεν μπαίνει σε διαδικασία διαχωρισμού των οπαδών της,είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ οπαδικό κίνημα στην Ελλάδα,σε αυτήν ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ όλες οι απόψεις και θεωρούνται ΙΣΟΤΙΜΕΣ και ΣΕΒΑΣΤΕΣ!

ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΤΑΙ σε πολιτικά παιχνίδια που οδηγούν σε άδικους πολέμους και θανάτους αμάχων και αθώων πολιτών!

Ο συγκεκριμένος πόλεμος που ξεκίνησε από το 2014 και έχει στιγματιστεί από εγκλήματα και των ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ πρέπει να σταματήσει!

Δεν έχει σημασία αν τους πολέμους τους κάνουν οι ΗΠΑ,ή η Ρωσία!

Όπως ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τον συγκεκριμένο πόλεμο στην Ουκρανία,με τον ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ έπρεπε να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ από όλους και η επίθεση του ΝΑΤΟ στη Σερβία το 1999,όπως και τόσοι άλλοι πόλεμοι στο παρελθόν!

Να θυμίσουμε στον Κύριο Ζελένσκι,ότι υπάρχει ευρωπαϊκό κράτος,πέραν της Ουκρανίας που εδώ και 48 χρόνια βρίσκεται στο έδαφος της κατοχικός στρατός και είναι η ΚΥΠΡΟΣ! Ίσως οι σχέσεις του με την Τουρκία,τον έκαναν να το ξεχάσει…

Πέραν όλων των παραπάνω οι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ δεσμοί μας με άλλες ομάδες,δεν μας επιτρέπουν να ταχθούμε υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ,ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα κρατήσουμε το πέταλο μας ΚΛΕΙΣΤΟ!

Η ΘΥΡΑ 7 δεν είναι υπέρ των διαχωρισμών!

Είμαστε υπέρ της ΕΙΡΗΝΗΣ,στηρίζουμε κάθε προσπάθεια ώστε να επανέλθει αυτή και να σταματήσουν να χάνονται μάταια ανθρώπινες ζωές!».

{https://www.novasports.gr/}

Recommended For You