Ολυμπιακός μεταγραφές: Νέα πρόταση της Τράμπζονσπορ για Μασούρα

Η Τράμπζονσπορ κατέθεσε νέα βελτιωμένη προσφορά για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα, αλλά δεν φαίνεται να καλύπτει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Επιμένει πάντως η πρωταθλήτρια Τουρκίας και συνεχίζει τις επαφές.

Ο Γιώργος Μασούρας είναι από τους πιο παραγωγικούς εξτρέμ του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια και αποτελεί βασικό κρίκο της αλυσίδας του Κάρλος Κορμπεράν στους ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο sport24.gr o Έλληνας επιθετικός έχει συγκεντρώσει πάλι το έντονο ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ η οποία, σύμφωνα με συγκεκριμένες πηγές, έχει καταθέσει δύο προσφορές στην πειραϊκή ΠΑΕ τα τελευταία εικοσιτετράωρα, οι οποίες δεν κρίθηκαν ικανοποιητικές.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η τουρκική ομάδα έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Ολυμπιακό την Τετάρτη (31/8), με βάση την οποία δίνει ένα ποσό άμεσα και θέλει το υπόλοιπο να το καταβάλει σε δόσεις. Σχετικά με το ποσό, οι απόψεις στη γειτονική χώρα διίστανται. Άλλοι κάνουν λόγο για τέσσερα και άλλοι για πέντε εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που ο παίκτης κοστολογείται με τα διπλάσια χρήματα.

Ο Μασούρας, λογικά, θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αλλά από την στιγμή που η Τράμπζονσπορ επιμένει και συνεχίζει τις επαφές με την πειραϊκή ομάδα, όπως υποστηρίζουν στην Τουρκία, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Υπενθυμίζεται, πως η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία ολοκληρώνεται στις 8 Σεπτεμβρίου, αλλά η Τράμπζονσπορ θα πρέπει μέχρι αύριο (στις 2/9) να δηλώσει την λίστα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της.

Recommended For You