Ολυμπιακός: Πάει για βασικός στο ντέρμπι!

Ο Μπα είχε να παίξει 3,5 μήνες στο πρωτάθλημα αλλά πάει πλέον για βασικός στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός: Ο Ουσεϊνού Μπα είχε να παίξει στη Super League 1 από τις 30 Οκτωβρίου. Μετά από 3,5 μήνες και αφού είχε ένα σημαντικό τραυματισμό, μπήκε αλλαγή για λίγο από μισή ώρα στο εντυπωσιακό 6-1 με τον Παναιτωλικό.

Βασικός στο επόμενο, στο άνετο 0-3 στη Λαμία. Ο Ουσεϊνού Μπα με τα πολλά ups και downs τόσο φέτος όσο και γενικά στην πορεία του στον Ολυμπιακό από εκεί που ήταν εκτός αποστολής λόγω των προβλημάτων που είχε με τον τραυματισμό του, δείχνει να είναι σχεδόν σίγουρος για το ντέρμπι.

Με τους πρωταθλητές φέτος να έχουν μια παράξενη από το καλοκαίρι κιόλας, χρονιά, ο 27χρονος Σενεγαλέζος φαίνεται πως θα είναι ο ένας εκ των δύο στόπερ στο κομβικό ματς με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να είναι μέσα στον τίτλο, ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ευκαιρία στο ντέρμπι.

Κερδίζει και μπαίνει δυνατά στη διεκδίκηση. Δε χάνει, δε χάνεται αλλά μένει πίσω στο θέμα πρωτάθλημα. Η άμυνα θα παίξει μέγα ρόλο. Έτσι γίνεται στα ντέρμπι.

Ο Μπα φαίνεται πως θα είναι βασικός. Με 14 ματς φέτος αλλά ενδεικτικό πως τα 5 είναι ευρωπαϊκό και μόλις τα 9 στο πρωτάθλημα.

Οφείλει να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι αν και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που τον θέλουν να είναι starter.

Με το τρένο της μεγάλης μεταγραφής να είναι στην αναμονή, ο Μπα έχει τη μεγάλη φετινή του ευκαιρία.

Γνωρίζει πως οποιοδήποτε λάθος θα συζητιέται για καιρό, πρέπει να είναι προσεκτικός και focus στο ντέρμπι.

Με αντίπαλο λογικά τον Ιωαννίδη, φορ που παίζει με πλάτη και σπάει την μπάλα.

Πηγή: sportime.gr

Recommended For You