Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αυτά αναφέρει το φύλλο αγώνα

Το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ έχει αρκετά θέματα, με τους ανθρώπους του ΕΣΑΚΕ να έχουν μπόλικη δουλειά τις επόμενες ημέρες βάσει των όσων συνέβησαν.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης είχαν πολλά να σημειώσουν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, με άλλες παραβάσεις να είναι μικρής σημασίας και άλλες να σηκώνουν μεγάλη κουβέντα.

Στο φύλλο αγώνα λοιπόν, έχει γίνει αναφορά για την επίθεση στον Γιώργο Μπαρτζώκα, πριν τον αγώνα, στην απώθηση του Χρήστου Μπαφέ από οπαδό μετά το τέλος της αναμέτρησης, αλλά και όχι μόνο, καθώς αναγράφονται ακόμα στα καπνογόνα, στα υβριστικά συνθήματα, στα νερά, αλλά και στα γιαούρτια που πετάχτηκαν.

Αναλυτικά τα όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα: 

«Κατά την είσοδο του προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, πριν την έναρξη του αγώνα, οπαδός της Α’ ομάδας τον πλησίασε και τον προπηλάκισε λεκτικά. Δέκα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα του αγώνα, 5:59” πριν το τέλος του 1ου δεκαλέπτου και 17” πριν την λήξη του 4ου τετάρτου, οπαδοί της Α’ ομάδας άναψαν καπνογόνα στον χώρο των κερκίδων, που παρήγαγαν καπνό και λάμψη και πέταξαν νερό στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας. Πριν την έναρξη του αγώνα οπαδοί της Α’ ομάδας πέταξαν γιαούρτι στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας. Μετά το τέλος του αγώνα και κατά την αποχώρηση της Β’ ομάδας από τον αγωνιστικό χώρο, οπαδοί της Α’ ομάδας απώθησαν και εξύβρισαν τον έφορο της Β’ ομάδος, Χρήστο Μπαφέ, . Στο 5:59 πριν την λήξη του 1ου δεκαλέπτου, οπαδοί της Α’ ομάδας έβριζαν εν χορώ «Μπαρτζώκα μπ@#$ Που@#$%ς γιέ». Έγινε πρώτη προειδοποίηση από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις καπνογόνων και ρίψης νερού, έγιναν προειδοποιήσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου».

Πηγή: sportal.gr

Recommended For You