Ο άλλος υποψήφιος για τη θέση του στόπερ στην ΑΕΚ εκτός του Νέστορ Αραούχο!

Η ΑΕΚ θέλει να πάρει παίκτη στα στόπερ και εκτός του Νέστορ Αραούχο υπάρχει κι άλλος υποψήφιος!

Λογική η προσπάθεια της ΑΕΚ να χαμηλώσει τους τόνους για τον Νέστορ Αραούχο. Πρόκειται για παίκτη που η Αμέρικα είχε δώσει κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ στη Θέλτα πριν από έναν χρόνο και δεν έχει κανένα άγχος να πουλήσει.

Η ομάδα με το μεγαλύτερο λαϊκό έρεισμα σε μια τεράστια χώρα όπως το Μεξικό, όπου οι σύλλογοι συνήθως και στο μεγαλύτερο ποσοστό τους δεν έχουν οικονομικά προβλήματα. Και επίσης παίκτης που είναι διεθνής και ήταν στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ.

Άρα μόνο εύκολο δεν είναι να πειστεί και η ομάδα να τον δώσει αν και δεν είναι σίγουρο πως θα παίζει βασικός αλλά και ο ίδιος στα 32 να αφήσει και πάλι την πατρίδα του για ένα πρωτάθλημα όπως το Ελληνικό.

Βέβαια, η ΑΕΚ έχει δύο σημαντικά ατού. Ο Πινέδα μπορεί να μην είναι ο απόλυτος σταρ στην εθνική ομάδα αλλά είναι ένας ποδοσφαιριστής που χαίρει σεβασμού.

Και το γεγονός πως η ΑΕΚ τον έβαλε και πάλι στον χάρτη και του επέτρεψε να δείξει τα σπουδαία του τεχνικά χαρακτηριστικά δεν περνά έτσι στο Μεξικό.

Επίσης, υπέρ της ΑΕΚ πως στον πάγκο της είναι ο Αλμέιδα που έχει εξαιρετικό όνομα στην Liga MX χάρη και σε όσα έκανε στην Τσίβας με την οποία κατέκτησε και πρωτάθλημα αλλά και το Champions League της Κεντρικής Αμερικής.

Εδώ βέβαια αξίζει να σημειωθεί αν και είναι αυτονόητο για τους περισσότερους. Η ΑΕΚ φυσικά και δεν έχει τον Αραούχο να παίζει μπάλα μόνος του για τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Αλλά είναι στους 2-3 που είναι πιο ψηλά από όλους. Βασικά, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Αραούχο κι ακόμα ένας είναι οι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει. Και οι δύο κάνουν στον Αλμέιδα.

Πηγή: sportime.gr

Recommended For You