Ο Άρης αποδεσμεύεται από τους Ζερβίνιο, Χαΐροβιτς!

Ο Άρης βρήκε τρόπο αποδέσμευσης από τα συμβόλαια των Ιζέτ Χαΐροβιτς, Ζερβίνιο καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές για τη λύση του συμβολαίου τους στο τέλος της χρονιάς και όχι το καλοκαίρι του 2024 όπως προβλεπόταν.

Μετά από διαπραγματεύσεις ενός έτους, ο Άρης απεγκλωβίζεται από το συμβόλαιο του Ιζέτ Χαΐροβιτς. Ο Βόσνιος επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2021 υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας δίχως όμως να προσφέρει τα αναμενόμενα και να αποκτήσει ρόλο στην ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι αγωνίστηκε μόλις σε 11 παιχνίδια και στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν εκτός αποστολής. Από τον Δεκέμβρη του 2021 οι «κίτρινοι» κίνησαν τις διαδικασίες για την πρόωρη λύση του συμβολαίου αλλά δεν επιτεύχθηκε συμφωνία. Τελικώς αυτή βρέθηκε τις παραμονές του αγώνα με τον Παναθηναϊκού στις συζητήσεις του οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Αγησίλαου Τουμαζάτου με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Αυτή προβλέπει την ολοκλήρωση της συνεργασίας το ερχόμενο καλοκαίρι και όχι αυτό του 2024 όπως προβλεπόταν βάσει συμβολαίου.

Η δεύτερη συμφωνία προβλέπει την πρόωρη λύση της συνεργασίας με τον Ζερβίνιο ο οποίος επίσης είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 1.000.000 ευρώ. Ο Ιβοριανός επιθετικός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις και από τα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη οι δύο πλευρές ήταν σε διαδικασία επαφών για τη λύση του συμβολαίου. Όπως και στην περίπτωση του Ιζέτ Χαΐροβιτς, έτσι και η συνεργασία με τον Ζερβίνιο θα τερματιστεί έναν χρόνο νωρίτερα καθώς θα είναι ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πηγή: gazzetta.gr

Recommended For You