Ο Άρης «τρέχει» να κλείσει συμφωνίες

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνει αυτή την εβδομάδα ο Αρης και γίνεται φανερό ότι τουλάχιστον έως την επιστροφή από το Ισραήλ (25/6), με τα δύο φιλικά με την Μακάμπι Χάιφα, οι εκκρεμότητες στο ρόστερ πιθανότατα θα είναι περισσότερες από τις… βεβαιότητες. Μέχρι στιγμής, ενώ η ομάδα μπαίνει την προσεχή Πέμπτη στο γήπεδο, έχει ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ρουπ και απομένουν οι υπογραφές με τον Χριστοδουλόπουλο, ενώ έχει επικυρωθεί η πώληση του Μαζικού. 

Σε επίπεδο μεταγραφών, συμφωνίες δεν έχουν προκύψει παρά τις πολλές επαφές του Ρόμπερτ Παλίκουτσα με στόχους που έχει “λοκάρει” και έχει προχωρήσει σε επίπεδο διαπραγματεύσεων. Τα πρώτα κενά (αριθμητικά) θα καλυφθούν από παίκτες της Κ19, ωστόσο είναι κατανοητό πως υπάρχει άμεση ανάγκη ενίσχυσης και προς αυτή την κατεύθυνση οι Κιτρινόμαυροι “τρέχουν” να κλείσουν συμφωνίες, με στόχο ως τις αρχές Ιουλίου να έχει κλείσει ένα μεγάλο κομμάτι του φετινού ρόστερ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σε προχωρημένες επαφές με φορ (ο Βίντρα είναι πάντα δυνατά στο πλάνο), έχει έτοιμο αριστερό μπακ, φημολογείται ότι είναι από προηγμένο Πρωτάθλημα, ενώ καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να κλείσει άμεσα και ένα αμυντικό χαφ.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, απ’ ό,τι φαίνεται, θα είναι μεταβατικό καθώς ο Τερζής δεν θα έχει την πλειοψηφία των παικτών στους οποίους θα στηριχθεί, αλλά γίνεται προσπάθεια να του δοθούν τουλάχιστον τα πρώτα βασικά εργαλεία μέσα στο επόμενο 10ήμερο.

Πηγή: metrosport.gr

Recommended For You