Ο Ιάσονας Φωτήλας για τον «θετικό απολογισμό της τριετούς διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας»

Συμπληρώνονται πλέον τρία παραγωγικά χρόνια αποτελεσματικής διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας κάτω μάλιστα από αναμφίβολα αντίξοες συγκυρίες, αναφέρει ο Βουλευτής Αχαΐας

Σε δήλωση του, ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ αναφέρεται στον «θετικό απολογισμό της τριετούς διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας».

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Φωτήλας αναφέρει τα εξής:

Έχουμε αισίως διανύσει τρία χρόνια από την 7η Ιουλίου του 2019, την ημέρα που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ανέλαβε τα ηνία της χώρας. Συμπληρώνονται πλέον τρία παραγωγικά χρόνια αποτελεσματικής διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας κάτω μάλιστα από αναμφίβολα αντίξοες συγκυρίες. Και όμως εμείς παρά τις όποιες δυσκολίες τα καταφέραμε! Αντιμετωπίσαμε με απόλυτη επιτυχία το σύνολο των προκλήσεων ενώ παράλληλα θέσαμε τη χώρα σε τροχιά ανάκαμψης. Αφήσαμε το τέλμα του ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν και εδραιώσαμε τις βάσεις για ένα ευοίωνο και φωτεινό μέλλον για την Ελλάδα μας. Ακριβώς δηλαδή αυτό που της αξίζει!

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατόρθωσε επιτυχώς να αντισταθμίσει όλα τα δεινά με τα οποία ήρθε αντιμέτωπη μέσα από μια δέσμη μέτρων στήριξης για όλους, από τους συνταξιούχους μέχρι και τους άνεργους. Κατόρθωσε το ακατόρθωτο, να απορροφήσει όλους τους οικονομικούς κραδασμούς ενισχύοντας ταυτόχρονα την αξιοπιστία της χώρας μας σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Γιατί τα δύσκολα είναι για τους ικανούς και αυτό το απέδειξε η ελληνική κυβέρνηση.

Recommended For You