Ο μπάτλερ του παλατιού περιγράφει πώς φέρεται η Κέιτ Μίντλετον στο προσωπικό

Καμία σχέση με τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν είχε η Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με έναν πρώην μπάτλερ.

Μέχρι τώρα ξέραμε πως ο πρίγκιπας Κάρολος είχε τρελές απαιτήσεις από τους υπαλλήλους του, δίνοντας ακριβείς οδηγίες στο προσωπικό του, μεταξύ των οποίων, τα κορδόνια των παπουτσιών του να σιδερώνονται επίπεδα ενώ έπρεπε να πιέζουν μόλις μία ίντσα οδοντόκρεμα στην οδοντόβουρτσά του.

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ
Όσο για τον πρίγκιπα Άντριου, οι αποκαλύψεις για τις απαιτήσεις του από το προσωπικό σοκάρουν. Από τις σεξουαλικές ερωτήσεις στη μασέρ του, μέχρι την οικιακή βοηθό που την έβαζε να ανέβει 4 ορόφους μόνο και μόνο για να του κλείσει τις κουρτίνες, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο κακομαθημένος ήταν.

Πώς ήταν η Κέιτ Μίντλετον με το προσωπικό;
Ωστόσο, δεν είναι όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο 44χρονος Γκραντ Χάρολντ, ο οποίος εργάστηκε για τον βασιλιά Κάρολο για επτά χρόνια, δήλωσε πως η νέα πριγκίπισσα της Ουαλίας, η Κέιτ Μίντλετον «αστειευόταν και συνομιλούσε με τα μέλη του προσωπικού του βασιλικού οίκου».

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουόιλιαμ στην αρχή της σχέσης τους
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην Mirror: «Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι η Κέιτ, όταν ακόμα ήταν σύντροφος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και όχι μέλος της βασιλικής οικογένειας, ήταν μαζί με μένα και το υπόλοιπο προσωπικό και ήταν τόσο ευγενική, φιλική και διασκεδαστική και έκανε αστεία».

Ο πρώην μπάτλερ υπηρετώντας επί 7 χρόνια τη βασιλική οικογένεια, σίγουρα είδε πολλές προσωπικές στιγμές μέσα στην οικογένεια από κοντά. Συγκεκριμένα, ο Γκραντ ανήκε ήδη στο προσωπικό όταν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ ήταν στην αρχή της σχέσης τους και είχε μόλις αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο St. Andres, όπου φοίτησε και το ζευγάρι. Κι αν φανταζόσασταν πως ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριζ μπορεί να φέρονταν διαφορετικά, κάνετε λάθος, καθώς σύμφωνα με τον μπάτλερ, ήταν ακριβώς όπως κάθε άλλο ζευγάρι.

Όταν χόρεψε με τη βασίλισσα Ελισάβετ
Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ τον περασμένο μήνα, ο πρώην μπάτλερ μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Αυστραλία και είπε ότι ήταν «σοκαρισμένος» ενώ αναφέρθηκε στην «άλλη πλευρά» της βασίλισσας, την οποία αποκάλεσε χαϊδευτικά «κυρία Γουίνδσορ».

Ο πρώην μπάτλερ Γκραντ Χάρολντ
Εξήγησε ότι όταν ήταν μικρός ρώτησε τον πατέρα του τι πρέπει να κάνει για να χορέψει με τη βασίλισσα, έχοντας μόλις παρακολουθήσει ένα ντοκιμαντέρ για τη βασιλική οικογένεια. «Είπε: ‘είτε παντρεύεσαι κάποιον από την οικογένεια είτε δουλεύεις γι’ αυτήν’. Και σκέφτηκα πολύ σοβαρά ‘ποιον θα μπορούσα να παντρευτώ;’. Και συνειδητοποίησα πως αυτό προφανώς δεν ήταν και τόσο έξυπνη κίνηση. Αλλά μετά έγραψα στη βασίλισσα, της έστειλα δύο επιστολές. Έστειλα ακόμη και μια φωτογραφία για να ξέρει πώς είμαι και βασικά της είπα ότι μια μέρα θα έρθω να δουλέψω για εσάς. Και προφανώς δεν συνέβη έτσι ακριβώς, επειδή τελικά έγινα μπάτλερ για τον γιο της».

Έντεκα χρόνια μετά, ο Χάρολντ βρέθηκε στην αίθουσα χορού του Μπαλμόραλ με την τότε δούκισσα της Κορνουάλης. «Χορεύαμε και η δούκισσα είπε: ‘Ώ Γκραντ, φαίνεσαι αρκετά αγχωμένος. Δείχνεις αρκετά φοβισμένος’. Και της είπα ότι αυτό οφείλεται σε ένα όνειρο που είδα όταν ήμουν νέος. Είπα: ‘Νομίζω ότι θα χορέψω με τη βασίλισσα απόψε’ και μου απάντησε: ‘Υπάρχουν 150 άτομα σε αυτό το δωμάτιο. Είναι εξαιρετικά απίθανο η βασίλισσα να χορέψει μαζί σου’. Τότε κοίταξα κάτω και μετά γύρισα και είδα τη βασίλισσα. «Σήκωσε τα χέρια ψηλά για να χορέψουμε». «Ήταν μια καταπληκτική» εμπειρία συμπλήρωσε ο μπάτλερ.

[πηγή]

Recommended For You